Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Non-Stop

Blu-ray anmeldelse

I et fly fra New York til London mottar plutselig flypolitiet om bord meldinger fra en person om at vedkommende vil begynne å henrette en passasjer hvert 20. minutt om det ikke utbetales 150 millioner dollar. Et spennende plott som burde borge for en god film, eller?
Karakter
Action
Non-Stop

Liam Neeson er flypolitiet som har alle klisjeene knyttet til sin karakter, tragedie i familien, havarert ekteskap, en gi-faen holdning til livet og jobben, og han møter alltid full på jobb (noe alle kollegaene vet); i tillegg lider han av flyskrekk! På det som skal bli en rutinetur over Atlanterhavet blir han satt på en umulig prøve i det en om bord i flyet begynner å henrette passasjerer.

Filmen har et fascinerende utgangspunkt, gode skuespillere (Neeson, Julianne Moore, Lupita Nyong’o) og en spennende setting om bord i et lukket, klaustrofobisk miljø. Men krasjlander dessverre før den i det hele tatt letter!

Vi vet å verdsette en renspikket actionfilm som man kan kose seg med mens hjernen er «avslått», men her blir hele handlingsforløpet alt for usannsynlig og etter hvert direkte latterlig. Desto lenger Non-Stop spiller minner den mer og mer om en B-film fra 1970-tallet, med håpløse replikker, dårlig skuespill med svært teite karakterer, og en handling som vi tror mindre og mindre på. Filmen glimter stundom til, men nei, finn heller frem Con Air fra filmsamlingen!

Ok lydspor, samt en billedkvalitet som plages av en del pikselering. Intet bonusmateriell.

button-PK

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
Fakta
  • Release: 13. august 2014   Regi: Jaume Collet-Serra
  • Med: Liam Neeson, Julianne Moore, Scott McNairy, Michelle Dockery, Nate Parker, Corey Stroll, Lupita Nyong’o
  • Genre: Action
  • Land: UK
  • År: 2014
  • Tid: 1:46 t.
IMDB Rating
forfatter

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.