TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

: Non-Stop

Blu-ray anmeldelse

I et fly fra New York til London mottar plutselig flypolitiet om bord meldinger fra en person om at vedkommende vil begynne å henrette en passasjer hvert 20. minutt om det ikke utbetales 150 millioner dollar. Et spennende plott som burde borge for en god film, eller?

Karakter
Action
Non-Stop

Fakta:

  • Release: 13. august 2014   Regi: Jaume Collet-Serra
  • Med: Liam Neeson, Julianne Moore, Scott McNairy, Michelle Dockery, Nate Parker, Corey Stroll, Lupita Nyong’o
  • Genre: Action
  • Land: UK
  • År: 2014
  • Tid: 1:46 t.

Liam Neeson er flypolitiet som har alle klisjeene knyttet til sin karakter, tragedie i familien, havarert ekteskap, en gi-faen holdning til livet og jobben, og han møter alltid full på jobb (noe alle kollegaene vet); i tillegg lider han av flyskrekk! På det som skal bli en rutinetur over Atlanterhavet blir han satt på en umulig prøve i det en om bord i flyet begynner å henrette passasjerer.

Filmen har et fascinerende utgangspunkt, gode skuespillere (Neeson, Julianne Moore, Lupita Nyong’o) og en spennende setting om bord i et lukket, klaustrofobisk miljø. Men krasjlander dessverre før den i det hele tatt letter!

Vi vet å verdsette en renspikket actionfilm som man kan kose seg med mens hjernen er «avslått», men her blir hele handlingsforløpet alt for usannsynlig og etter hvert direkte latterlig. Desto lenger Non-Stop spiller minner den mer og mer om en B-film fra 1970-tallet, med håpløse replikker, dårlig skuespill med svært teite karakterer, og en handling som vi tror mindre og mindre på. Filmen glimter stundom til, men nei, finn heller frem Con Air fra filmsamlingen!

Ok lydspor, samt en billedkvalitet som plages av en del pikselering. Intet bonusmateriell.

button-PK

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.