Anmeldelse: Non-Stop – Blu-ray anmeldelse
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Non-Stop

Blu-ray anmeldelse

I et fly fra New York til London mottar plutselig flypolitiet om bord meldinger fra en person om at vedkommende vil begynne å henrette en passasjer hvert 20. minutt om det ikke utbetales 150 millioner dollar. Et spennende plott som burde borge for en god film, eller?

forfatter
Publisert 04.08.14 - 11:24
Karakter
Action
Non-Stop

Liam Neeson er flypolitiet som har alle klisjeene knyttet til sin karakter, tragedie i familien, havarert ekteskap, en gi-faen holdning til livet og jobben, og han møter alltid full på jobb (noe alle kollegaene vet); i tillegg lider han av flyskrekk! På det som skal bli en rutinetur over Atlanterhavet blir han satt på en umulig prøve i det en om bord i flyet begynner å henrette passasjerer.

Filmen har et fascinerende utgangspunkt, gode skuespillere (Neeson, Julianne Moore, Lupita Nyong’o) og en spennende setting om bord i et lukket, klaustrofobisk miljø. Men krasjlander dessverre før den i det hele tatt letter!

Vi vet å verdsette en renspikket actionfilm som man kan kose seg med mens hjernen er «avslått», men her blir hele handlingsforløpet alt for usannsynlig og etter hvert direkte latterlig. Desto lenger Non-Stop spiller minner den mer og mer om en B-film fra 1970-tallet, med håpløse replikker, dårlig skuespill med svært teite karakterer, og en handling som vi tror mindre og mindre på. Filmen glimter stundom til, men nei, finn heller frem Con Air fra filmsamlingen!

Ok lydspor, samt en billedkvalitet som plages av en del pikselering. Intet bonusmateriell.

button-PK

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 13. august 2014   Regi: Jaume Collet-Serra
 • Med: Liam Neeson, Julianne Moore, Scott McNairy, Michelle Dockery, Nate Parker, Corey Stroll, Lupita Nyong’o
 • Genre: Action
 • Land: UK
 • År: 2014
 • Tid: 1:46 t.
IMDB Rating
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dragens tidsalder HBO Max satser stort på at prequel-serien til Game of Thrones skal løfte strømmetjenesten til gamle høyder. Det tror vi den vil!
En kvinnelig Hulk kan da umulig være bra? Det finnes mange dyr i Arken – og åpenbart enda flere i Marvel-universet. She-Hulk er faktisk et friskt pust innenfor genren.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend