Let´s Be Cops

Blu-ray anmeldelse

Selv med et greit premiss og rikelig med ressurser så makter ikke Let´s Be Cops å bli noe mer enn et skuffende skuldertrekk.
Karakter
Komedie
Let´s Be Cops
forfatter

Bestekompisene Ryan (Jake Johnson) og Justin (Damon Wayans Jr.) har begge mislykkes i livet, og er desperate etter en forandring. På en gjenforeningsfest, som også er en kostymefest, kler de seg ut som politimenn og ender opp med at de blir tatt for å være ekte betjenter. Respekten og makten de opplever blir så fristende at de fortsetter leken helt til de blir dratt inn i en verden av gangstere og korrupte etterforskere.

 

 

Denne fjerde spillefilmen til regissør Luke Greenfield (Something Borrowed) er et stjerneeksempel på en svak komedie og burde være en klar pekepinn på at han muligens bør tenke i andre retninger innen filmverdenen, eller kanskje skifte karriere. Let´s Be Cops har et godt utgangspunkt for en fornøyelig filmfortelling og et solid budsjett som burde gitt resultater, men dessverre er det slett arbeid. Filmen er spekket med dårlige vitser, den har et elendig manus med håpløs dialog og usammenhengende scener uten fremdrift. Summa summarum: En bemerkelsesverdig svak komedie. To stjerner.

 

Let's-Be-Cops_6 Let's-Be-Cops_5 Let's-Be-Cops_4 Let's-Be-Cops_3 Let's-Be-Cops_2
<
>

 

Til tross for at filmen har fått hard medfart fra kritikere så har ikke publikum vært like strenge. Hvis man ønsker seg Let´s Be Cops på Blu-ray, så er den teknisk helt grei. Både lydsporet og bildet holder en god standard, selv om det er litt småplukk på begge deler. Av ekstramateriell finnes noen slettede scener, et par bakomfilmer og kommentarspor.

 

button-PK[1]

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?
Fakta
  • Release: 12. januar 2015
  • Regi: Luke Greenfield
  • Med: Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle, Nina Dobrev, James D´Arcy, Andy Garcia
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 1:44 t.
IMDB Rating

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Lorentz Celo


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.