: Grudge Match

Blu-ray anmeldelse

Et implisitt bokseoppgjør mellom to av filmhistoriens mest legendariske karakterer, Balboa og LaMotta, blir rett og slett bare trist selv om det finnes både kvalitet i produksjonen og en anelse underholdningsverdi.
Karakter
Komedie
Grudge Match
Annonse
Annonse

Den unge og ambisiøse boksepromotøren Dante Slate Jr. (Kevin Hart) klarer på mirakuløst vis å arrangere en boksekamp mellom de to pensjonerte og rivaliserende storbokserne Henry ‘Razor’ Sharp (Sylvester Stallone) og Billy ‘The Kid’ McDonnen (Robert De Niro). I tiden før det store oppgjøret dukker det opp mye grums fra fortiden og det må mange slag til for å lege gamle sår.

Rocky (1977) vant Oscar for beste film og regi mens Raging Bull (1980) ga Robert De Niro sin andre Oscar for beste mannlige hovedrolle. Fristelsen har dessverre blitt for stor for produsentene av denne filmen til å gjenskape noe av magien fra disse klassikerne 30-40 år senere. Resultatet er som fryktet: Ikke spesielt bra og langt fra Oscarnominasjoner. Sylvester Stallone ble heller nominert til en ‘Razzie’ for dårligste mannlige skuespiller. Grudge Match er en sørgelig film hvor det i hovedsak er to timer hvor de to gamle storhetene slenger dritt til hverandre. Produksjonen er av god kvalitet rent teknisk og det finnes enkelte underholdende scener, men det redder dessverre ikke denne triste affæren. Man må spørre: HVORFOR? To stjerner.

Hvis man av en eller annen grunn skulle ha et behov for et eksemplar av denne filmen på Blu-ray så får man et greit teknisk produkt. Lyden er bra og bildet er nesten helt perfekt. I tillegg får man en god dose med ekstramateriell som blant annet inneholder et ganske interessant intervju med selveste Holyfield og Tyson som har en liten gjesteopptreden i filmen.

button-PK

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Fakta
  • Release: 14. april 2014   Regi: Peter Segal
  • Med: Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kevin Hart, Alan Arkin, Kim Basinger, Jon Bernthal
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2013
  • Tid: 1:53 t.
IMDB Rating

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Lorentz Celo


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Serieversjonen av den svenske filmsuksessen leverer mer av det samme, i et heseblesende, men etter hvert repeterende, tempo.
At 40 % av spanske menn går på horehus var en sjokkerende nyhet for oss – men jammen makter ikke Álex Pina å lage heidundrende underholdning ut av tragedien.
April byr på mye snadder fra strømmetjenestene, nå kan du også strømme innhold fra nykommeren Paramount+.
En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av.
Det blir definitivt ingen ekte påskeferie uten thriller og/eller påskekrim!
Den etterlengtede oppfølgeren til det friske pustet av en superheltfilm, Wonder Woman, ender opp som årets største skuffelse.
Nykommeren Paramount+ lanseres med Maisie Williams som rappkjeftet eremitt som brått slippes ut i det fri. Morsomst, men noget uforløst.
Disney+ beviser at det fortsatt er mer spennende materiale å formidle fra det rikholdige Marvel-universet.
Mange filmer har i ettertid blitt «pusset» på av en misfornøyd regissør – men ingen så omfattende som Justice League.
En av 1980-tallets store komikere, Eddie Murphy, forsøker virkelig hardt å gjenopplive komiklassikeren – men ender opp med å servere en langt mindre sjarmerende kopi.
Oppfølgeren følger i de samme fascinerende fotsporene som førstesesongen – og det i seg selv er ikke negativt.
Årets første vårmåned byr lyse, snøfrie dager, og mengder av spennende innhold fra strømmetjenestene.
New Orleans’ mest respekterte dommer havner i gjørme til langt oppover livet.
Hva om det var Sovjetunionen som først fikk plassert en mann på Månen?
Big Sky er det levende beviset på at selv en av bransjens mest erfarne, og anerkjente, serieskapere kan bomme.
Tom Hanks briljerer i sobert western-epos med hjertet på rett sted.