TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Grudge Match

Blu-ray anmeldelse

Et implisitt bokseoppgjør mellom to av filmhistoriens mest legendariske karakterer, Balboa og LaMotta, blir rett og slett bare trist selv om det finnes både kvalitet i produksjonen og en anelse underholdningsverdi.

forfatter
Publisert 23.06.14 - 14:29
Karakter
Komedie
Grudge Match

Den unge og ambisiøse boksepromotøren Dante Slate Jr. (Kevin Hart) klarer på mirakuløst vis å arrangere en boksekamp mellom de to pensjonerte og rivaliserende storbokserne Henry ‘Razor’ Sharp (Sylvester Stallone) og Billy ‘The Kid’ McDonnen (Robert De Niro). I tiden før det store oppgjøret dukker det opp mye grums fra fortiden og det må mange slag til for å lege gamle sår.

Rocky (1977) vant Oscar for beste film og regi mens Raging Bull (1980) ga Robert De Niro sin andre Oscar for beste mannlige hovedrolle. Fristelsen har dessverre blitt for stor for produsentene av denne filmen til å gjenskape noe av magien fra disse klassikerne 30-40 år senere. Resultatet er som fryktet: Ikke spesielt bra og langt fra Oscarnominasjoner. Sylvester Stallone ble heller nominert til en ‘Razzie’ for dårligste mannlige skuespiller. Grudge Match er en sørgelig film hvor det i hovedsak er to timer hvor de to gamle storhetene slenger dritt til hverandre. Produksjonen er av god kvalitet rent teknisk og det finnes enkelte underholdende scener, men det redder dessverre ikke denne triste affæren. Man må spørre: HVORFOR? To stjerner.

Hvis man av en eller annen grunn skulle ha et behov for et eksemplar av denne filmen på Blu-ray så får man et greit teknisk produkt. Lyden er bra og bildet er nesten helt perfekt. I tillegg får man en god dose med ekstramateriell som blant annet inneholder et ganske interessant intervju med selveste Holyfield og Tyson som har en liten gjesteopptreden i filmen.

button-PK

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 14. april 2014   Regi: Peter Segal
 • Med: Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kevin Hart, Alan Arkin, Kim Basinger, Jon Bernthal
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2013
 • Tid: 1:53 t.
IMDB Rating

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend