TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

God’s Pocket

Blu-ray anmeldelse

I et av Philadelphias mest slitne arbeiderklassestrøk dør stesønnen til Seymour Hoffman. Ingen likte ham, men nå må (blakke) Hoffman ordne begravelsen.

forfatter
Publisert 10.05.15 - 12:54
Karakter
Drama
God’s Pocket

Peter Dexter har skrevet romanen som filmen er basert på, og regissør John «Mad Men» Slattery har fått med seg et stjernelag av skuespillere med Seymour Hoffman, John Turturro, Christina Hendricks og Richard Jenkins i spissen for denne sorte komedien.

youtu.be/GoWVOj9vySQ

Situasjonskomedien fungerer på den mislykkede Scarpato (Hoffman) som forsøker å få orden på livet, men stort sett livnærer seg fra hånd-til-munn med småkriminell oppdrag for den lokale mafiaen, med Turturro som sin side kick og byens vakreste kvinne (Hendricks) ved sin side.

God's Pocket_3

Ikke har han råd, og ikke har han lyst til å gi den rasistiske drittsekken av en sønn en skikkelig begravelse, og hele tiden gnager morne om at han ikke ble drept ved en ulykke. I sin kamp for å gjøre de rette tingene havner Hoffman i den herligste komplikasjoner, som både rører oss og åpner latterdøren. God’s Pocket har en fin liten bi-historie om den desillusjonerte og alkoholiserte suksessjournalisten (Jenskins) som legger seg etter hans kone. Filme byr på et autentisk, dog vel karikert miljø med glitrende skueillerprestasjoner og mange gode replikker. Et trist lite lysglimt, og et flott farvel med en skuespiller i særklasse.

GODS POCKET God's Pocket_5 God's Pocket_4 God's Pocket_2
<
>

Riktignok skal det se skittent og slitent ut, men bildet er alt for grovkornet og fargeløst. Lydkvaliteten (dts-MA 5.1) er noget bedre, men ikke tilfredsstillende. Kun noen utelatte scener som ekstramateriell.

Les mer om Philip Seymour Hoffmans filmer her

button-PK[1]

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 11. mai 2015

 • Regi: John Slattery
 • Med: Philip Seymour Hoffman, Christina Hendricks, John Turturro, Richard Jenkins, Eddie Marsan, Caleb L. Jones
 • Genre: Drama
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 1:28 t.
 • IMDB Rating
  forfatter

  Tor Aavatsmark

  (f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

  Kommentarer


  Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

  Motta varsler
  Varlse meg om
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Aktuelle tilbud
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
  Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
  Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
  Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
  NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
  "You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
  Følg Lyd & Bilde
  Send this to a friend