Get on Up

Blu-ray anmeldelse

Livshistorien til en av tidenes mest innflytelsesrike artister blir skildret med masse kvalitet både foran og bak kamera. Ambisjonene om å formidle hele historien svekker dessverre muligheten til å komme ordentlig under huden på mannen.
Karakter
Drama
Get on Up
forfatter

Get on Up er den biografiske filmatiseringen av det utrolige livet til artisten og legenden James Brown som døde i 2006. Filmen gir oss et innblikk i musikken og mannen som gikk fra en særdeles fattig og trøblete oppvekst til å bli en av vår tids mest suksessrike artister med alle de opp- og nedturer det innebærer.

Filmen er regissert av Tate Taylor (The Help) og produsert av Oscarvinner Brian Grazer (A Beautiful Mind). I tillegg er filmen produsert med hjelp fra en annen musikklegende: Mick Jagger. James Brown blir gestaltet på ypperste vis av Chadwick Boseman (42) som skal ha mye skryt for sin intense innsats som gjør filmen både severdig og fascinerende. Filmen følger en klassisk oppskrift på en biografi som fungerer godt, men den gaper over altfor mange elementer av Browns liv, som medfører at man ikke bli godt nok kjent med legenden og omfanget av hans karriere. Likevel er Get on Up både interessant og god underholdning med mange fine musikalske smakebiter. Fire stjerner.

Get on Up_7 Get on Up_6 Get on Up_5 Get on Up_4 Get on Up_3 Get on Up_2
<
>

Filmen kan absolutt anbefales på Blu-ray. Både bildet og lydsporet (dts-MA 5.1) er av svært høy kvalitet og gjør seeropplevelsen ekstra god, spesielt under de musikalske innslagene. I tillegg følger det med massevis av ekstramateriell av ulik art som gir en ekstra dimensjon til biografien.

button-PK[1]

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?
Fakta
 • Release: 4. mai 2015

 • Regi: Tate Taylor
 • Med: Chadwick Boseman, Nelsan Ellis, Viola Davis, Octavia Spencer, Dan Akroyd, Josh Hopkins
 • Genre: Drama
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 2:19
 • IMDB Rating

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

   

  Lorentz Celo


  Siste artikler:

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.