Bad Neighbours

Blu-ray anmeldelse

Uenigheter på tvers av generasjoner har alltid vært et greit utgangspunkt for en fortelling, men denne pinlige komedien lykkes i liten grad med å frembringe latter eller kaste noe meningsfylt lys over den gitte konflikten.
Karakter
Komedie
Bad Neighbours
forfatter

Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrne) er et etablert par i trettiårene som nylig har blitt foreldre og som har gått til anskaffelse av sin første enebolig. Problemene starter da de oppdager at deres nærmeste naboer er universitetets studentklubb – ledet av den karismatiske presidenten Teddy (Zac Efron). Når klubbens fester blir stadig mer utagerende starter en krig mellom de to partene for å kunne opprettholde sin foretrukne livsstil.

Nicholas Stoller (Get Him to the Greek, Forgetting Sarah Marshall) har regien på filmen, som dessverre mislykkes på de fleste punkter. Først og fremst er hele plottet lite troverdig selv om dette bare er en lett og komisk filmfortelling. Konflikten virker bare irriterende påtatt og urealistisk innenfor gitte rammer. Selve krigen mellom paret og de festende studentene er heller ikke morsom. Det dreier seg i hovedsak om verbal skittkasting mellom hovedkarakterene ispedd en haug med platt humor med de grunnleggende bestanddelene sex, kroppsvæsker og enkel slapstick. Bad Neighbours er en masete affære som heller ikke klarer å formidle noen fornuftige tanker rundt problemstillingen – selv om det neppe var intensjonen. To stjerner.

For de som ønsker seg en kopi av filmen på Blu-ray er den et godt kjøp. Både lyden og bildet er av god kvalitet og bonusmateriellet består av en rekke bakomfilmer og bloopers.

button-PK

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?
Fakta
  • Release: 15. oktober 2014
  • Regi: Nicholas Stoller
  • Med: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Dave Franco, Christopher Mintz-Plazze, Lisa Kudrow
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 1:36 t.
IMDB Rating

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Lorentz Celo


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.