: Bad Neighbours

Blu-ray anmeldelse

Uenigheter på tvers av generasjoner har alltid vært et greit utgangspunkt for en fortelling, men denne pinlige komedien lykkes i liten grad med å frembringe latter eller kaste noe meningsfylt lys over den gitte konflikten.

Karakter
Komedie
Bad Neighbours

Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrne) er et etablert par i trettiårene som nylig har blitt foreldre og som har gått til anskaffelse av sin første enebolig. Problemene starter da de oppdager at deres nærmeste naboer er universitetets studentklubb – ledet av den karismatiske presidenten Teddy (Zac Efron). Når klubbens fester blir stadig mer utagerende starter en krig mellom de to partene for å kunne opprettholde sin foretrukne livsstil.

Nicholas Stoller (Get Him to the Greek, Forgetting Sarah Marshall) har regien på filmen, som dessverre mislykkes på de fleste punkter. Først og fremst er hele plottet lite troverdig selv om dette bare er en lett og komisk filmfortelling. Konflikten virker bare irriterende påtatt og urealistisk innenfor gitte rammer. Selve krigen mellom paret og de festende studentene er heller ikke morsom. Det dreier seg i hovedsak om verbal skittkasting mellom hovedkarakterene ispedd en haug med platt humor med de grunnleggende bestanddelene sex, kroppsvæsker og enkel slapstick. Bad Neighbours er en masete affære som heller ikke klarer å formidle noen fornuftige tanker rundt problemstillingen – selv om det neppe var intensjonen. To stjerner.

For de som ønsker seg en kopi av filmen på Blu-ray er den et godt kjøp. Både lyden og bildet er av god kvalitet og bonusmateriellet består av en rekke bakomfilmer og bloopers.

button-PK

Fakta

  • Release: 15. oktober 2014
  • Regi: Nicholas Stoller
  • Med: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Dave Franco, Christopher Mintz-Plazze, Lisa Kudrow
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 1:36 t.

IMDB Rating

Lorentz Celo


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Susanne Bier serverer et spennende, og vellaget, thrillerdrama på HBO.
14 år etter sitt første besøk er stjerne-«journalisten» fra Kasakhstan tilbake i US&A. Det går ikke stort bedre denne gangen.
The Boss tar blodfansen med bak kulissene under innspillingen av sitt nye album.
Netflix’ første norsk spillefilm har store ambisjoner og et fascinerende plott – men svikter dessverre på sentrale punkt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
HBO tar oss med på en lite tilfredsstillende hockey-reise til Sveriges iskalde redneck-land.
Har du muligheten, sørg for at ditt neste kinobesøk blir i en IMAX-sal. Du vil ikke angre.
The Boss og hans E Street Band er tilbake i klassisk form, på et solid, men ujevnt, album.
Det kristenkonservative Midtvesten i USA danner bakteppet for Netflix’ outrerte familiekrønike om vold, begjær og den allestedsnærværende arvesynden.
Netflix lykkes bare delvis med sin feministiske vri på Sherlock Holmes-universet.
Disney forteller den «sanne» historien om det utrolige vaksinekappløpet i Alaska for nesten hundre år siden.
I dag er Disney+ lansert, men hva skal du se på tjenesten?
Bakgrunnshistorien om legendariske, iskalde, søster Ratched danner den perfekte rammen for en usedvanlig vellykket TV-serie.
Med sin første originalserie puster Disney nytt, og samtidig klassisk, liv i Star Wars-sagaen.
I et ganske så gjennomsnittlig drama om å gjenreise seg etter en familietragedie, med påfølgende alkoholisme, leverer Affleck ekte vare.
September byr på kaldere dager og mørkere kvelder. Alt ligger til rette for lange, late dager foran TV-en.
Hilary Swank styrer sitt internasjonale mannskap med stø kurs mot Mars – men både ferden og familien der hjemme opplever «rusk i maskineriet».