TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

A Walk Among the Tombstones

Blu-ray anmeldelse

I velkjent stil bærer Liam Neeson denne filmen på sine sterke skuldre, men han er dessverre ingen herre over fortellingen som tidvis flyr både høyt og lavt med et blandet resultat.

forfatter
Publisert 13.01.15 - 15:00
Karakter
Thriller
A Walk Among the Tombstones

Matt Scudder (Neeson) er en privatetterforsker og tidligere politimann for NYPD som har slitt med alkohol og kontroversielle metoder i sitt arbeid. Han blir ansatt av en ressurssterk narkohandler som forsøker å finne mennene som har bortført og drept hans kone. Scudder tråler mørke barer og bakgater i New York på jakt etter kidnapperne, som viser seg å være langt dystrere enn antatt.

 

youtu.be/0JjRoh13vzY

A Walk Among the Tombstones er en stemningsfull film noir-thriller som fungerer helt greit. Liam Neeson har nok en gang tatt på seg rollen som dyster og kompromissløs einstøing i kampen for rettferdighet. Han gjør som vanlig en solid innsats selv om det kunne vært godt å se ham i litt lystigere lag snart. Karakteren mangler dessverre også tilstrekkelig med dybde for denne historien. Selve filmfortellingen er fascinerende men kvaliteten svinger ofte når det kommer til spenningskurven og det faktum at filmen er spekket med klisjéfylte detaljer. Uansett, en god nok thriller som gjør jobben. Fire svake stjerner.

 

A-Walk-Among-the-Tombstones_2 A-Walk-Among-the-Tombstones_5 A-Walk-Among-the-Tombstones_4 A-Walk-Among-the-Tombstones_3 A-Walk-Among-the-Tombstones_6
<
>

Utgivelsen på Blu-ray vekker ikke stor oppsikt, men er grei nok. Her får man et par korte bakomfilmer som ikke går noe særlig i dybden på produksjonen. Bildet er veldig bra, spesielt med tanke på alle de mørke scenene i filmen. Lydsporet (dts-MA 5.1) er også sterkt og er spesielt imponerende under actionscenene og hoveddelen av dialogen.

 

button-PK[1]

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 14. januar 2015
 • Regi: Scott Frank
 • Med: Liam Neeson, Dan Stevens, David Harbour, Adam D. Thompson, Razane Jammal, Maurice Compte
 • Genre: Thriller
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 1:53 t.
IMDB Rating

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend