A Walk Among the Tombstones

Blu-ray anmeldelse

I velkjent stil bærer Liam Neeson denne filmen på sine sterke skuldre, men han er dessverre ingen herre over fortellingen som tidvis flyr både høyt og lavt med et blandet resultat.
Karakter
Thriller
A Walk Among the Tombstones
forfatter

Matt Scudder (Neeson) er en privatetterforsker og tidligere politimann for NYPD som har slitt med alkohol og kontroversielle metoder i sitt arbeid. Han blir ansatt av en ressurssterk narkohandler som forsøker å finne mennene som har bortført og drept hans kone. Scudder tråler mørke barer og bakgater i New York på jakt etter kidnapperne, som viser seg å være langt dystrere enn antatt.

 

A Walk Among the Tombstones er en stemningsfull film noir-thriller som fungerer helt greit. Liam Neeson har nok en gang tatt på seg rollen som dyster og kompromissløs einstøing i kampen for rettferdighet. Han gjør som vanlig en solid innsats selv om det kunne vært godt å se ham i litt lystigere lag snart. Karakteren mangler dessverre også tilstrekkelig med dybde for denne historien. Selve filmfortellingen er fascinerende men kvaliteten svinger ofte når det kommer til spenningskurven og det faktum at filmen er spekket med klisjéfylte detaljer. Uansett, en god nok thriller som gjør jobben. Fire svake stjerner.

 

A-Walk-Among-the-Tombstones_2 A-Walk-Among-the-Tombstones_5 A-Walk-Among-the-Tombstones_4 A-Walk-Among-the-Tombstones_3 A-Walk-Among-the-Tombstones_6
<
>

Utgivelsen på Blu-ray vekker ikke stor oppsikt, men er grei nok. Her får man et par korte bakomfilmer som ikke går noe særlig i dybden på produksjonen. Bildet er veldig bra, spesielt med tanke på alle de mørke scenene i filmen. Lydsporet (dts-MA 5.1) er også sterkt og er spesielt imponerende under actionscenene og hoveddelen av dialogen.

 

button-PK[1]

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?
Fakta
  • Release: 14. januar 2015
  • Regi: Scott Frank
  • Med: Liam Neeson, Dan Stevens, David Harbour, Adam D. Thompson, Razane Jammal, Maurice Compte
  • Genre: Thriller
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 1:53 t.
IMDB Rating

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Lorentz Celo


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.