: A Walk Among the Tombstones

Blu-ray anmeldelse

I velkjent stil bærer Liam Neeson denne filmen på sine sterke skuldre, men han er dessverre ingen herre over fortellingen som tidvis flyr både høyt og lavt med et blandet resultat.

Karakter
Thriller
A Walk Among the Tombstones

Matt Scudder (Neeson) er en privatetterforsker og tidligere politimann for NYPD som har slitt med alkohol og kontroversielle metoder i sitt arbeid. Han blir ansatt av en ressurssterk narkohandler som forsøker å finne mennene som har bortført og drept hans kone. Scudder tråler mørke barer og bakgater i New York på jakt etter kidnapperne, som viser seg å være langt dystrere enn antatt.

 

A Walk Among the Tombstones er en stemningsfull film noir-thriller som fungerer helt greit. Liam Neeson har nok en gang tatt på seg rollen som dyster og kompromissløs einstøing i kampen for rettferdighet. Han gjør som vanlig en solid innsats selv om det kunne vært godt å se ham i litt lystigere lag snart. Karakteren mangler dessverre også tilstrekkelig med dybde for denne historien. Selve filmfortellingen er fascinerende men kvaliteten svinger ofte når det kommer til spenningskurven og det faktum at filmen er spekket med klisjéfylte detaljer. Uansett, en god nok thriller som gjør jobben. Fire svake stjerner.

 

A-Walk-Among-the-Tombstones_2 A-Walk-Among-the-Tombstones_5 A-Walk-Among-the-Tombstones_4 A-Walk-Among-the-Tombstones_3 A-Walk-Among-the-Tombstones_6
<
>

Utgivelsen på Blu-ray vekker ikke stor oppsikt, men er grei nok. Her får man et par korte bakomfilmer som ikke går noe særlig i dybden på produksjonen. Bildet er veldig bra, spesielt med tanke på alle de mørke scenene i filmen. Lydsporet (dts-MA 5.1) er også sterkt og er spesielt imponerende under actionscenene og hoveddelen av dialogen.

 

button-PK[1]

 

Fakta

  • Release: 14. januar 2015
  • Regi: Scott Frank
  • Med: Liam Neeson, Dan Stevens, David Harbour, Adam D. Thompson, Razane Jammal, Maurice Compte
  • Genre: Thriller
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 1:53 t.

IMDB Rating

Lorentz Celo


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Susanne Bier serverer et spennende, og vellaget, thrillerdrama på HBO.
14 år etter sitt første besøk er stjerne-«journalisten» fra Kasakhstan tilbake i US&A. Det går ikke stort bedre denne gangen.
The Boss tar blodfansen med bak kulissene under innspillingen av sitt nye album.
Netflix’ første norsk spillefilm har store ambisjoner og et fascinerende plott – men svikter dessverre på sentrale punkt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
HBO tar oss med på en lite tilfredsstillende hockey-reise til Sveriges iskalde redneck-land.
Har du muligheten, sørg for at ditt neste kinobesøk blir i en IMAX-sal. Du vil ikke angre.
The Boss og hans E Street Band er tilbake i klassisk form, på et solid, men ujevnt, album.
Det kristenkonservative Midtvesten i USA danner bakteppet for Netflix’ outrerte familiekrønike om vold, begjær og den allestedsnærværende arvesynden.
Netflix lykkes bare delvis med sin feministiske vri på Sherlock Holmes-universet.
Disney forteller den «sanne» historien om det utrolige vaksinekappløpet i Alaska for nesten hundre år siden.
I dag er Disney+ lansert, men hva skal du se på tjenesten?
Bakgrunnshistorien om legendariske, iskalde, søster Ratched danner den perfekte rammen for en usedvanlig vellykket TV-serie.
Med sin første originalserie puster Disney nytt, og samtidig klassisk, liv i Star Wars-sagaen.
I et ganske så gjennomsnittlig drama om å gjenreise seg etter en familietragedie, med påfølgende alkoholisme, leverer Affleck ekte vare.
September byr på kaldere dager og mørkere kvelder. Alt ligger til rette for lange, late dager foran TV-en.
Hilary Swank styrer sitt internasjonale mannskap med stø kurs mot Mars – men både ferden og familien der hjemme opplever «rusk i maskineriet».