22 Jump Street

Blu-ray anmeldelse

Som så mange ganger tidligere i filmhistorien har fristelsen overvunnet fornuften for beveggrunn til oppfølger av kassasuksess. Gevinsten er vanligvis god økonomisk, men også denne filmen føyer seg inn i rekken av bleke kopier av sin forgjenger – selv om den har sine øyeblikk.
Karakter
Komedie
22 Jump Street
forfatter

Politibetjentene Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) har så vidt overlevd og kommet seg over sitt forrige oppdrag på high school, før de nok en gang må gå undercover. Denne gangen skal de infiltrere et lokalt college på jakt etter bakmennene til et nytt narkotikum. Den tøffe jobben tenner gamle lidenskaper og setter deres vennskap på prøve.

To år er gått siden filmatiseringen av den gamle TV-serien 21 Jump Street ble en realitet og en stor kassasuksess. Nå har de samme regissørene, Lord og Miller, fått muligheten til å lage en oppfølger som dessverre (og som forventet) har blitt en formidabel skuffelse. Filmen har definitivt flere fine og vittige enkeltscener med masse selvironi og overraskelser, men over to timer blir dette en forglemmelig og masete affære. Hill og Tatum har fortsatt glimt i øyet men samspillet er ikke like bra som tidligere og dette lukter hastverksarbeid. Veldig synd fordi både konseptet og forgjengeren fungerer i utgangspunktet helt fint. Tre stjerner.

22 Jump Street har fått blandete mottagelser av både publikum og kritikere men er du en av dem som liker filmen er Blu-ray-utgivelsen absolutt anbefalt. Her finnes et arsenal av ekstramateriell og både lyd (dts-MA 5.1) og bilde er i ypperste kvalitet.

button-PK

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?
Fakta
  • Release: 12. november 2014
  • Regi: Phil Lord, Christopher Miller
  • Med: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Ice Cube, Wyatt Russel, Jimmy Tatro, Amber Stevens
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 1:52 t.
IMDB Rating

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Lorentz Celo


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.