Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

LG relanserer Smart TV [Oppdatert med video]

Med det nye grensesnittet webOS lover LG at smart TV-ene endelig skal være i stand til å gi en fullkommen brukeropplevelse.

Skrevet av / 06.01.14 - 21:27
LG relanserer Smart TV [Oppdatert med video]

LG sin nye smart TV-plattform er basert på grensesnittet webOS. WebOS var opprinnelig utviklet som et operativsystem for smartmobiler, men i løpet av fjoråret overtok LG systemet fra Hewlett Packard for å ta det i bruk i sine smart TV-er. Målet har vært å gjøre TV-opplevelsen så enkel og oversiktlig som mulig.

180469-lgwebostv1

Det spesielle med webOS er menysystemet, der ulike funksjoner og innholdstyper er organisert i en horisontal kortstokk, eller «cards». Her ligger alt fra TV-innhold til Blu-ray og Netflix eller Youtube raskt og enkelt tilgjengelig – man trenger bare å bla seg gjennom kortstokken som ligger horisontalt på menylinjen. TV-opplevelsen styres med LGs velkjente Magic Remote.

[Oppdatering]På CES-messen fikk vi en grundig gjennomgang av det nye webOS grensesnittet av Erik Åhsgren, LG Nordics produktansvarlig for Home Entertainment. Sjekk ut videoen her:

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top