TEST: Beurer BF 980 WIFI

Rett på og tydelig

Deltakeren fra Beurer er alene i testen om å ha fysiske knapper, noe som gjør at man som bruker faktisk ikke er bundet til en app. Bra start!

Skrevet av / 13.08.23 - 11:14
Beurer BF 980 WIFI
Åsa Warme Hallén

Deltakeren fra Beurer er alene i testen om å ha fysiske knapper, noe som gjør at man som bruker faktisk ikke er bundet til en app. Bra start!

Sammen med vekten finner jeg en instruksjonsbok som faktisk er verdt navnet, og til og med på norsk. Her finnes også en USB-ladekabel og en hurtigstart-guide. (Foto: Åsa Warme Hallén)

Beurer BF 980 kan ha åtte brukere, og er den eneste i testen som har fysiske knapper som hjelper deg med å lagre brukere og legge inn verdiene som lengde, alder og vekt uten å koble deg opp til en app. Disse knappene kan også hjelpe deg å få frem resultatet av din siste måling uten appen. Jeg ville selvfølgelig prøve appen, og skannet derfor QR-koden på hurtigguiden. Jeg lastet ned og flyttet inn i Beurer MealthManager uten noen problemer.

Les også Ha kontroll på helsen – lev lenger og friskere Vi blir bare eldre og eldre. Men hva er meningen med å bli eldre om man ikke holder seg frisk? Og hvordan vet jeg om jeg får tilstrekkelig med aktivitet i forhold til søvn og restitusjon?

Beurer er tysk, og det kan man nesten føle litt i appen. Orden i sakene, rett på og tydelig, uten mange unødvendigheter.

Vekten er også alene om å ha integrert batteri som lades med USB-kabel.

Beurer BF 980 har testens største og tydeligste display. Fra instruksjonsboken: ”Veie deg helst til samme tid på døgnet (helst på morgenen), etter første toalettbesøk, på fastende mage og uten tøy”. Vekten er svart ,og jeg innser ganske fort at det er som å stå på et speil … Uten å gå nærmere inn på detaljer kan jeg si at det er et litt annerledes perspektiv, og at det absolutt er best at jeg er påkledd når jeg tar bilder, om jeg må si det slik … (Foto: Åsa Warme Hallén)

Kan man stole på tyskeren?

Beurer BF 980 holder seg ganske bra om jeg sammenligner med min referansemåling. Den legger nok til noen prosenter på fettmassen (What?) og trekker litt fra på muskelmassen (frekt!), men det er ikke noe å henge seg opp i. For øvrig er det ingen ting som stikker seg markant ut. Min basale forbrenning ble målt til 1355 kcal på Beurer sammenlignet med 1481 kcal på InBody-målingen som jeg bruker som referanse. Dette tallet er kanskje ikke det viktigste i denne sammenhengen, men for den som har et vektmål å jobbe mot, kan det være fint å ta med i beregningen.

Sammanfattning 1 Sammanfattning 2
<
>
I appen får jeg overblikk over verdiene mine, og jeg kan også gå inn og se på detaljnivå hvordan jeg ligger an. (Skjermdump fra app).
Les også Smarthjem: Bedre kaffe fra smart maskin Teknointeresserte kaffetørstinger bør definitivt vurdere en smart kaffemaskin. Smartere kaffe er bedre kaffe.

Konklusjon

Beurer BF 980 er en bra, tydelig og informativ vekt. Den er smidig å bruke, og måleverdiene er også enkle å lese og forstå betydningen av. Målerverdiene er generelt relevante i forhold til mine målte referanseverdier. Det viser seg at dette nye bekjentskapet for meg, står seg bra i denne testen, og til tross for prislappen er det bare å løfte på hatten!

Karakter
Beurer BF 980 WIFI
Premium

Home mener

Tydelig display med store tall. Fysiske knapper som gjør at du kan bruke den helt uten app. Oppladbart batteri. Displayet er stort, men kunne vært litt morsommere.

Også i denne testen:

5 smarte personvekter

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Ikke til å stole på

Xiaomi stiller opp med testens billigste smarte personvekt. Prisen trenger ikke alltid å være en indikasjon på at noe er dårlig. Men i noen tilfeller er det akkurat det.

Prisen. Mange brukere. Kan veie statiske ting om de veier over 50 g.
Bare Bluetooth. Helt upålitelige veieverdier.
Les hele testen

Garmin Index S2 Smart Scale

Stabil og brukervennlig

Testens største og dyreste vekt kommer fra Garmin. Appen er, som alltid, Garmins sterke kort. Men her virket det likevel som om de har gått glipp av en viktig ingrediens.

Mange brukere. Lettforståelige grafer og trender.
Prisen. Mangelfull informasjon om hva verdiene egentlig betyr.
Les hele testen

Huawei Scale 3

Pålitelig og verdt prisen

Med tanke på prislappen er ikke forventningene så høye. Men av erfaring vet jeg at Huawei pleier å overraske.

Prisen. Du kan benytte den til å måle statiske ting så lenge de veier over 50 g.
Batterier følger ikke med. Benytter eget operativsystem som kan gjøre det unødvendig kronglete.
Les hele testen

Withings Body Smart

Vær ikke sikker på alt du ser

Testens mellomprisvekt kommer fra Withings. Her må du nøye deg med at appen ikke er på de nordiske språkene, og noen av målingene er skikkelige gladmeldinger.

Veldig hyggelig og informativ skjerm.
Appen er ikke på de nordiske språkene
Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi erstatter hele kjøkkenet ditt

Er det ikke snart vaskedag?

Håndholdt rengjøring på flere måter

Smartere kjøling om sommeren

Cold Brew på under 5 minutter

Hjemmets lille hjelper kan alt selv – nesten

Scroll to Top