: Voddler

Rotete budsjettilbud

En lav pris og mange mobile plattformer er forlokkende, men katalogen savner topptitlene.

Skrevet av / 13.01.14 - 15:57
Voddler
Jonas Ekelund

Foruten leietjenesten finnes nå også Voddler Plus hvor man som hos konkurrentene kan strømme film til en månedspris. Utover å se på datamaskinen kan man også benytte deres app i smartmobiler og nettbrett, men alle titlene finnes imidlertid ikke for alle plattformene. Vil man se på TV-en må man imidlertid dra en ledning, da Voddler verken finnes for smart-TV eller konsoller. Et fåtall titler er tilgjengelige i HD, men surroundlyd tilbys ikke.

Presentasjon av innholdet er rotete og vi savner avdelinger eller sjangre i grensesnittet. Man kan imidlertid få de frem ved å filtrere eller søke, men det er ingen hyggelig løsning. Alle mulighetene gjør det rotete på siden, og det føles heller ikke innbydende. Man kan imidlertid sette karakter på filmer og dele på det sosiale nettverket. Titlene har tilstrekkelig mye informasjon og man kan klikke seg videre til flere titler basert på et nøkkelord eller medvirkende personer.

Ut over de tusenvis av filmer som inngår i Plus-abonnementet finnes også like mange som er gratisfilmer med reklame. Innholdet er dessverre ikke så mye å bli opphisset av. Det finnes visse TV-serier som for eksempel Andromeda, og man kan snuble over eldre bra filmer. Men mest av alt minner det om nederste hylle i videobutikken. En unik funksjon er imidlertid at man kan last opp filmene og få tilgang til dem strømmet samt at man kan dele med sin venner.

Konklusjon
At gratisfilmene med reklame ikke er noen høydare kan man forstå. Men hvorfor man skulle ville betale for et månedsabonnement når det fortsatt knapt finnes noen forlokkende titler, er vanskeligere å begripe. Katalogen presenteres i en eneste lang liste og man må rote med filter og søk for å finne hva man er ute etter. Ytterst få titler finnes dessuten i HD-oppløsning og Voddler finnes ikke innebygd i smart-apparater eller konsoller. Det føles ikke verdt bryet tross den lave prisen.

Lyd & Bilde mener

Voddler har en lav månedspris i tillegg til gratisfilmer med reklame. Dessverre er det vanskelig å navigere i innholdet, og om det finnes perler blant titlene er de vanskelig å finne i biblioteket. Det finnes heller ikke noen lett måte å se dem på TV-en.

Også i denne testen:

6 filmtjenester på nettet

Viaplay

Lett tilgjengelig og omfattende

Stort utvalg, eksklusive sportssendinger og mange måter å se på innholdet.

Med mye skandinavisk innhold, nye filmer og fremfor alt sportssendinger, har Viaplay et unikt og bra innhold. Det er dessuten tilgjengelig på mange apparater.
Man har derimot ikke like mange gode eldre filmer eller amerikanske serier.
Les hele testen

Netflix

Best for de fleste

Tjenesten finnes oftest innebygd i smart-apparater og utvalget er omfattende og variert.

Et stort bibliotek inklusiv egenproduserte serier som gjør dem unike. Det er lett å finne noe nytt å se på og tjenesten finnes i mange apparater.
Derimot finnes det få virkelig nye filmer.
Les hele testen

HBO Nordic

Sport og betalingskanaler

En premiumtjeneste for den som vil ha strømming, live-TV og sportssendinger.

Mange av de mest påkostede TV-seriene finnes tilgjengelige med alle sesonger på plass og nye avsnitt som slippes direkte etter sendingen i USA.
Utvalget for øvrig er relativt magert, og det er vanskelig å finne om man ikke vet eksakt hva man er sugen på å se.
Les hele testen

Filmnet

Hollywood-premierer

Et godt utvalg av filmer og TV-serier og en ny søkefunksjon som gjør det lett å finne.

Filmnet har et godt utvalg av nye amerikanske filmer og relativt mange klassikere og skandinaviske titler. Bra informasjon om titlene og en smidig søkefunksjon.
Dessverre finnes oftest bare den siste sesongen av TV-serier, og det finnes ingen enkelt måte å se innholdet på TV-en.
Les hele testen

C More Play

Sport og betalingskanaler

En premiumtjeneste for den som vil ha strømming, live-TV og sportssendinger.

C More Play har et unikt tilbud av livesendte kanaler og et bra tilbud på sport. Man får også mange nye filmer og lokale TV-serier.
Man må på nåværende tidspunkt se på datamaskinen, og prislappen er vel høy for de fleste.
Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denon har overgått seg selv

«Usynlig» storskjerm med laser

Skremmende realistisk kinobilde

Nye Apple TV er en kraftplugg

Laserskarpt kinobilde

Nå får du Google TV på alle skjermer

Scroll to Top