: C More Play

Sport og betalingskanaler

En premiumtjeneste for den som vil ha strømming, live-TV og sportssendinger.

Skrevet av / 13.01.14 - 15:34
C More Play
Jonas Ekelund

C Mores TV-kanaler kjenner de fleste igjen og Play er deres påkostede og fullpakkede tjeneste som inneholder film, TV-serier og sportssendinger. Om man bare er ute etter sporten kan man faktisk abonnere på bare C Sports for 299 kroner i måneden. Cirka 10 prosent av innholdet finnes i HD-oppløsning og surroundlyd tilbys ikke. Akkurat nå kan man se på datamaskinen eller på en iPad, men det er apper på vei selv for Android-nettbrett og smartmobiler.

Innholdet er oppdelt på TV-tablå, filmer, TV-serier, sport, dokumentarer og barn. Innen hvert område presenteres topptitlene innenfor de forskjellige kategoriene og under hver kategori finnes temaer og stemninger som hjelper en å velge. Søkefunksjonen presenterer mange treff, men det er litt uklart hva man kan søke på og mange treff føles kanskje ikke relevante. Man får relativ bra informasjon om titlene, men man kan dessverre ikke klikke seg videre på eksempelvis regissør eller skuespillere for å finne mer.

Som navnet Play antyder kan man se på C Mores betalingskanaler live og det inkluderer også sportssendingene. Live TV er unikt for C More, og sport er det i tillegg bare Viaplay som tilbyr. Man har et ganske bra tilbud av nye Hollywood-filmer, barnefilmer, skandinaviske filmer, gamle klassikere og prisbelønte kvalitetsfilmer. Det finnes skandinaviske TV-serier og ganske mange bra utenlandske, man er imidlertid her ofte begrenset til den siste sesongen av seriene.

Konklusjon
For den som vil kunne sjekke inn på C Mores betalingskanaler på datamaskinen og som dessuten er sportsfanatiker, kan det kanskje være verdt pengene å skaffe seg C More Play. Man får jo dessuten hele Filmnets katalog av nye Hollywood-filmer og mange TV-serier, inklusive lokale. Navigeringen fungerer bra, men søkefunksjonen føles utydelig. Det er dessuten en stor ulempe at man ikke på noen enkel måte kan benytte TV-en, og at det enn så lenge er begrensninger til hvilke håndholdte apparater man kan benytte.

cmore.no

Lyd & Bilde mener

C More Play har et unikt tilbud av livesendte kanaler og et bra tilbud på sport. Man får også mange nye filmer og lokale TV-serier. Man må på nåværende tidspunkt se på datamaskinen, og prislappen er vel høy for de fleste.

Også i denne testen:

6 filmtjenester på nettet

Voddler

Rotete budsjettilbud

En lav pris og mange mobile plattformer er forlokkende, men katalogen savner topptitlene.

Voddler har en lav månedspris i tillegg til gratisfilmer med reklame.
Dessverre er det vanskelig å navigere i innholdet, og om det finnes perler blant titlene er de vanskelig å finne i biblioteket. Det finnes heller ikke noen lett måte å se dem på TV-en.
Les hele testen

Viaplay

Lett tilgjengelig og omfattende

Stort utvalg, eksklusive sportssendinger og mange måter å se på innholdet.

Med mye skandinavisk innhold, nye filmer og fremfor alt sportssendinger, har Viaplay et unikt og bra innhold. Det er dessuten tilgjengelig på mange apparater.
Man har derimot ikke like mange gode eldre filmer eller amerikanske serier.
Les hele testen

Netflix

Best for de fleste

Tjenesten finnes oftest innebygd i smart-apparater og utvalget er omfattende og variert.

Et stort bibliotek inklusiv egenproduserte serier som gjør dem unike. Det er lett å finne noe nytt å se på og tjenesten finnes i mange apparater.
Derimot finnes det få virkelig nye filmer.
Les hele testen

HBO Nordic

Sport og betalingskanaler

En premiumtjeneste for den som vil ha strømming, live-TV og sportssendinger.

Mange av de mest påkostede TV-seriene finnes tilgjengelige med alle sesonger på plass og nye avsnitt som slippes direkte etter sendingen i USA.
Utvalget for øvrig er relativt magert, og det er vanskelig å finne om man ikke vet eksakt hva man er sugen på å se.
Les hele testen

Filmnet

Hollywood-premierer

Et godt utvalg av filmer og TV-serier og en ny søkefunksjon som gjør det lett å finne.

Filmnet har et godt utvalg av nye amerikanske filmer og relativt mange klassikere og skandinaviske titler. Bra informasjon om titlene og en smidig søkefunksjon.
Dessverre finnes oftest bare den siste sesongen av TV-serier, og det finnes ingen enkelt måte å se innholdet på TV-en.
Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denon har overgått seg selv

«Usynlig» storskjerm med laser

Skremmende realistisk kinobilde

Nye Apple TV er en kraftplugg

Laserskarpt kinobilde

Nå får du Google TV på alle skjermer

Scroll to Top