TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Tips

Januarsalg på TV og lydplanker

Savnet du noen harde pakker under juletreet i år?

Juleferien er over, og de siste nyttårsrakettene har blitt avfyrt: Det er tid for å ta fatt på en normal(?) hverdag igjen, og selvfølgelig tid for januarsalg!

Elektronikkbransjen innleder det nye året med en rekke gode tilbud, for å få en pangstart på omsetningen og tømme lageret for (snart) utgående modeller.

TV er som vanlig en populær kategori på tilbud,  – så hvis du ikke fikk storskjermen du ønsket deg til jul, kan det lønne seg å slå til nå. Mange aktuelle og kritikerroste TV-er kommer på salg i perioden fremover: dette er primært 2021-modeller som vil gradvis skiftes ut med ferske 2022-modeller mot våren, og noen kommer ikke før til høsten.

TV-er på januarsalg:

LG OLED C1

LGs populære OLED-TV har gjort det godt i våre tester, og er nå på tilbud i en rekke skjermstørrelser. Her får du full uttelling på spesifikasjoner og bildekvalitet, samt en rekke gaming-vennlige finesser.

Les vår test her (LG OLED48C1)

Les vår test her (LG OLED65C1)

Samsung QN85A

«Årets beste» vinner i premium-klassen Samsung QN85A, er også på tilbud i flere skjermstørrelser. Dermed er det mulig å skaffe seg en lyssterk og kontrastrik storskjerm til gunstig pris.

Les vår test her

Samsung QN95A

QN95A er Samsungs beste 4K-TV for modellåret 2021. Her får du både litt bedre bildekvalitet og flere smarte løsninger enn de andre QLED-modellene, mot en noe høyere pris. Samsung-skjermen er utstyrt med direkte MiniLED-baklys som bidrar til suveren kontrast.

Les vår test her

Sony X90J


Med X90J kan Sony tilby en prisgunstig LCD-TV som har de fleste finessene i orden. Her får du 4K-oppløsning, Android-TV med plenty av apps, støtte for Dolby Vision HDR og Dolby Atmos lyd, som gjør dette til en anvendelig TV for de aller fleste. Sony-modellen finnes også i et bredt spekter av skjermstørrelser.

Les vår test her

Lydplanker på januarsalg:

Samsung-HW-Q910A

Samsung HW-Q910A

Dette tilbudet finner du ikke på Prisguiden, men i Samsungs nettbutikk har vi faktisk funnet HW-Q910A til utrolige 6.990 kroner! Klikk her for tilbudet

HW-Q960A er som endel vet Samsungs toppmodell blant lydplanker. Men hvis du kan klare deg uten bakhøyttalerne, vil den fortsatt være en formidabel kionformidler, og da heter den HW-Q910A.

Samsung HW-Q960A

Har du plassen og lommeboka, er det få lydplanker som gir tøffere og større hjemmekinolyd, enn Samsungs toppmodell HW-Q960a. At vi kåret den til Årets beste lydplanke er slettes ikke uten grunn.

Les vår test her

Sony HT-G700

Sony HT-G700 er blant lydplankene i sin klasse, som best simulerer ekte surroundlyd.

Les vår test her
 

 

 

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.