Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Hisense 110UX: glødende toppmodell kommer i 2024

Hørte vi 110 tommer og 10.000 nits?

Skrevet av / 25.11.23 - 13:37
Hisense 110UX: glødende toppmodell kommer i 2024

Hisense har allerede gjort sitt inntog på det europeiske og nordiske TV-markedet, og til neste år kan vi vente oss enda flere – og større TV-modeller fra den kinesiske produsenten. Deriblant flaggskipmodellen 110UX!

Hisense har allerede avslørt den kommende toppmodellen for 2024, som nylig ble beæret med en innovasjonspris i forkant av CES 2024 i Las Vegas.

Elektronikkmessen åpner egentlig ikke før i januar, men tradisjonen tro deles det ut innovasjonspriser – CES Innovation Awards – på forhånd, for å skape blest om de hotteste produktene. Og Hisense 110UX er definitivt en av modellene vi gleder oss til å bli blendet av.

Les også Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense Hisense viser et bredt utvalg av TV-er på IFA 2023. Den aller største går til 100 tommer!

Hisense 110UX: LCD-TV med kraftig lysstyrke

Hisense hevder at den nye toppmodellen skal klare å levere hele 10 000 nits med topplysstyrke – det høyeste fra en konsument-skjerm noensinne. De aller mest lyssterke TV-ene ligger i dag mellom 2000- og 4000 nits på det meste.

Den kraftige økningen i lysstyrke er gjort mulig gjennom et ekstra sofistikert MiniLED-baklys – ULED X – som består av hele 40.000 dimming-soner med 24 volts høyeffektive lysdioder.

Toppmodellen klarer også å gjengi et imponerende bredt fargespekter, hele 95% av BT. 2020 fargerommet ifølge Hisense. Dette må ikke forveksles med det langt mindre DCI-P3 fargerommet, som man vanligvis referer til.

Hisense har vist noen utgaver av 110-tommeren ved tidligere anledninger, men det ser ut som spesifikasjonene er trimmet for 2024. Etter hva vi forstår har den fortsatt 4K-oppløsning.

Hisense forteller at de tar i bruk ny panelteknikk på denne skjermen, inkludert nye materialer innenfor kvanteprikker, og har et spesielt antirefleksfilter som minimerer «speiling» av omgivelsene.

110-tommeren leveres også med integrert gulvreol og lydsystem, som skal gjøre dette til en komplett TV for de riktig kresne.

Les også Skarp og lyssterk Denne modellen Hisense har en imponerende skarphet og lysstyrke, men U7K mangler litt på app-fronten.

Pris og tilgjengelighet

Hisense har ikke røpet hvor mye denne sværingen skal koste enda, og heller ikke hvilket strømforbruk vi kan vente oss på full spiker! Men vi regner med å se og høre mer, når vi legger turen til CES 2024 i Las Vegas i januar.

Hvem vet, kanskje Hisense har planer om å skinne om kapp med The Sphere? Uansett, vi gleder oss!

Les også Mer storskjerm-galskap fra TCL Først 98" og nå 115"... hvor skal dette ende?

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top