Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Cyber Monday 2023: De beste TV-tilbudene

Mange av prisene er satt opp igjen, men det finnes fortsatt noen gode TV-kjøp der ute - deriblant LG OLED!

Skrevet av / 27.11.23 - 11:52
Cyber Monday 2023: De beste TV-tilbudene

Black Week er nå over, og de råeste tilbudene på TV er nå ferdig og sluttsolgte for denne gang. Men det finnes noen unntak: flere av tilbudene varer nemlig ut mandag, som offisielt kalles Cyber Monday.  

Selv om det er mange delte meninger om Black Week( og Cyber Monday), er det mange aktuelle TV-modeller som dropper til sitt hittil laveste prispunkt på denne tiden av året. Og joda, enkelte varer har vært like billige før, og vært satt opp dyrere igjen i mellomtiden. Slike kampanjer er tross alt ganske vanlige både på TV og andre populære varegrupper. Men så lenge du sjekker prishistorikken, og vet hva du er ute etter, er det mulig å gjøre en god handel.

Sjekk ut våre tips til å handle under Cyber Monday, så unngår du å gjøre bomkjøp:

[(Priser gjengis i samarbeid med Prisjakt.no)

LG OLED C3

LG OLED C3. (Foto: LG)

LGs populære og kritikerroste OLED-skjermer i C-serien er som vanlig en etterspurt modell som også har fått prisreduksjon under Cyber Monday.

For eksempel er 65-tommeren OLED65C3 satt ned til 18.990 kroner fra veil. 32.990 kroner, som er den laveste prisen hittil i år. Derimot er de andre skjermstørrelsene satt opp i pris igjen.

Les hele testen av LG OLED C3

LG OLED G3

LG OLED G3. (Foto: LG)

I tillegg til C3 noterer vi oss at flaggskipmodellen G3 nå er på kampanje i enkelte butikker. Prisreduksjonen på mellom 27 og 35% og gjelder for alle skjermstørrelsene fra 55″ og opp til 83″. Det er en bra pris for en av årets beste OLED-TV-er.

Les hele testen av LG OLED G3

Philips OLED908

Philips OLED908. (Foto: Philips)

Philips er kjent for sine fargesprakende OLED TV-er, og på toppmodellen OLED+908 har de tilsynelatende tatt den helt ut – i hvert fall nesten! OLED+908 er Philips’ offisielle flaggskipmodell for 2023, og foruten et lyssterkt OLED-panel har den et påkostet lydsystem fra B&W. Både 65″ og 77″ er kraftig nedsatt under Black Week og fortsatt på salg under Cyber Monday.

Les hele testen av Philips OLED+908

Samsung QN85C

Samsung TQ75QN85C. (Foto: Samsung)

Samsungs premium-modell i QN85C-serien er en av de beste LCD-skjermene vi har testet i år. Denne modellen har et avansert MiniLED-baklys som sørger for kraftig lysstyrke og god kontrast. Noen av skjermstørrelsene er fortsatt på tilbud, mens andre er satt opp igjen.

Les hele testen av Samsung QN85C

Sony A80L

Sony A80L. (Foto: Sony)

Sonys kritikerroste OLED-TV A80L er fortsatt på tilbud i 77″ og 83″ modellene, som er redusert med cirka 30% fra veil.

Les hele testen av Sony A80L

TCL MQLED80

TCL C805/MQLED80. (Foto: TCL)

Vi har nylig testet TCLs MQLED80-serie (tilsvarer C805) med godt resultat. 65-tommeren er fortsatt på salg under Cyber Monday.

Les hele testen av TCL MQLED80 (75″)

Saken oppdateres!

Les også: Lyd & Bilde kårer årets beste TV-er 2023-2024

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top