Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

EcoFlow Blade klipper plenen uten hjelp

Ikke bare kan den klippe gresset, den holder også plenen fri for kvister og blader.

Skrevet av / 01.05.23 - 15:13
EcoFlow Blade klipper plenen uten hjelp

Enda en robotgressklipper som dropper kanttråden er på vei til norske hager og plener.

Denne gangen er det selskapet EcoFlow – mest kjent for sine store bærbare batterier som EcoFlow Delta 2 og EcoFlow River 2 – som har utviklet den nye selvgående gressklipperen.

Les også Ny robotgressklipper med app i stedet for kanttråd Ecovacs Goat G1 styres via app og erstatter kanttråden med virtuelle markører.

EcoFlow Blade er navnet på den nye roboten, og den bruker blant annet LiDAR-teknologi for å finne veien rundt på plenen. Og ikke bare kan robotgressklipperen unngå å ødelegge blomsterbedet eller invadere naboenes hage. Den innebygde LiDAR-sensoren, sammen med et kamera, sørger også for at roboten kan unngå hindringer – med mindre den bare kjører over dem, noe som lar seg gjøre ved hindringer opptil 40 mm. Dette takket være en smart hjulkonstruksjon, lover EcoFlow i pressemeldingen sin.

Les også Husqvarnas robotgressklippere trenger ikke kabel Husqvarna Nera robotklipperne trenger ikke kanttråd, og de fungerer i bratte skråninger.

Et plenfeiersett er også tilgjengelig som ekstratustyr, og dermed blir EcoFlow Blade også i stand til å fjerne uønsket avfall som blader, pinner og søppel fra hagen.

Det tar 130 minutter å lade opp EcoFlow Blade, men så kan den også dekke mer enn 400 kvadratmeter med gressplen på en enkelt opplading, lover produsenten . (Foto: EcoFlow)

Før du kan la EcoFlow Blade sette igang med bakgården, må du markere grensene til gressplenen ved hjelp av EcoFlow-appen. Robotgressklipperen er utstyrt med både 4G, eSIM og GPS, slik at du alltid kan holde oversikt over hvor den befinner seg. Noe som også er veldig smart i tilfelle den skulle bli stjålet.

Les også Segways robotklipper ser hindre GPS-styrt robotklipper uten kanttråd med AI-teknikk.

Pris og tilgjengelighet

EcoFlow Blade er tilgjengelig nå og koster 35.999 kroner. Lawn Sweeper Kit for plenfeiing er som sagt ekstrautstyr og kan kjøpes for ytterligere 9.299 kroner. Eller så kan man kjøpe begge i en samlet pakke til 43.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Scroll to Top