TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

EcoFlow Delta 2 redder vinteren

Den transportable strømstasjonen kan drive kjøleskapet ditt i opptil 14 timer.

forfatter
Publisert 03.10.22 - 21:09

I en tid hvor det snakkes om kontrollerte blackouts for å sikre strømforsyningen til kritiske samfunnsfunksjoner, kan et produkt som EcoFlow Delta 2 være verdt å skaffe seg.

Det er i bunn og grunn snakk om et svært transportabelt batteri med en kapasitet på opptil 3040 Wh, som i praksis vil si at EcoFlow Delta 2 kan lagre nok strøm til å f.eks. drive kjøleskapet i mellom sju og 14 timer, en TV i åtte timer eller Wi-Fi-ruteren i over ett døgn.

EcoFlow Delta 2
(Foto: EcoFlow)

Som utgangspunkt har Delta 2 en kapasitet på 1 kWh, men kan utvides med EcoFlows Delta 2 Extra Battery eller Delta Max Battery, og dermed levere helt opptil 2048 Wh eller 3040 Wh.

Batteriet må så klart lades opp på forhånd (noe som kan lønne seg på et tidspunkt hvor strømmen er billig), noe som gjøres på rundt en time og et kvarter.

WDINGnew jkvcUUvA
<
>

Totalt kan man koble til over ti elektriske apparater på én gang, herunder fire med AC-stikk. Delta 2 har også 2 USB-A porter, 2 USB-C porter og DC55521-utgang.

EcoFlow Delta 2 lanseres i midten av oktober til en veiledende pris på EUR 1.199 (12.500 kroner).

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Flere detaljer til å fange forbryteren Kameraet fanger og registrerer alle detaljer som kan brukes som bevis, og til slutt føre til en fellende dom.
lbpluss
Roboten flytter inn En luftrenserrobot som beveger seg i hjemmet og renser luften der det trengs. Kan det være noe?
Er luften ren? VINDSTYRKA er en ny og rimelig luftsensor fra Ikea, som kan måle luftkvaliteten i det smarte hjemmet.
Husqvarnas robotgressklippere trenger ikke kabel Husqvarna Nera robotklipperne trenger ikke kanttråd, og de fungerer i bratte skråninger.
Segways robotklipper ser hindre GPS-styrt robotklipper uten kanttråd med AI-teknikk.
Følg Lyd & Bilde