TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

EcoFlow Delta 2 redder vinteren

Den transportable strømstasjonen kan drive kjøleskapet ditt i opptil 14 timer.

forfatter
Publisert 03.10.22 - 21:09

I en tid hvor det snakkes om kontrollerte blackouts for å sikre strømforsyningen til kritiske samfunnsfunksjoner, kan et produkt som EcoFlow Delta 2 være verdt å skaffe seg.

Det er i bunn og grunn snakk om et svært transportabelt batteri med en kapasitet på opptil 3040 Wh, som i praksis vil si at EcoFlow Delta 2 kan lagre nok strøm til å f.eks. drive kjøleskapet i mellom sju og 14 timer, en TV i åtte timer eller Wi-Fi-ruteren i over ett døgn.

EcoFlow Delta 2
(Foto: EcoFlow)

Som utgangspunkt har Delta 2 en kapasitet på 1 kWh, men kan utvides med EcoFlows Delta 2 Extra Battery eller Delta Max Battery, og dermed levere helt opptil 2048 Wh eller 3040 Wh.

Batteriet må så klart lades opp på forhånd (noe som kan lønne seg på et tidspunkt hvor strømmen er billig), noe som gjøres på rundt en time og et kvarter.

WDINGnew jkvcUUvA
<
>

Totalt kan man koble til over ti elektriske apparater på én gang, herunder fire med AC-stikk. Delta 2 har også 2 USB-A porter, 2 USB-C porter og DC55521-utgang.

EcoFlow Delta 2 lanseres i midten av oktober til en veiledende pris på EUR 1.199 (12.500 kroner).

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Veldressert Hvordan klarer en robotstøvsuger seg midt blant flytteesker og pakkemateriale? Spiser den opp alt på sin vei, eller klarer den likevel å holde rent?
Ta kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser fullt så lave tall som det pleier å gjøre i november, er det nok ikke lenge til vinteren er over oss. Og med vinter og kulde følger høye strømkostnader.
Philips Hue på juletreet Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.
Smart varmeovn sparer penger Den kalde årstiden betyr høyere strømforbruk, men med appstyring kan du selv ta kontrollen over strømregningen.
Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Liten og lettplassert Å løse et godt innendørsklima trenger hverken være så vanskelig eller dyrt.
Følg Lyd & Bilde