Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

TechCast – Hvorfor er det så mye dårlig musikk på hi-fi-messer?

Denne gangen blir det en god, gammeldags hi-fi-prat rundt bordet. Og siden det er High End-messe i München, hvorfor ikke kaste oss uti det med spørsmålet: "Hvorfor er det så mye dårlig musikk på hi-fi-messer?

Skrevet av / 03.05.24 - 18:50
TechCast – Hvorfor er det så mye dårlig musikk på hi-fi-messer?

Velkommen til den episode 5 i sesong 2 av Lyd & Bildes podcast, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om lidenskapen for teknologi og god lyd.

I denne femte episoden blir det en god gammeldags hi-fi-prat. For anledningen har vi vært så heldige å få besøk av forfatter, musikkjournalist og hi-fi-entusiast Jan Omdahl. Ved siden av å ha vært musikk- og hi-fi-journalist for Dagbladet, har han vært teknologi-journalist i Dagens Næringsliv, hvor han var blant de første til å dekke fremveksten av selve Internett! Jan har også skrevet flere bøker, den siste om Jan Garbarek-klassikeren «Afric Pepperbird», i bokserien «Norske Albumklassikere».

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

Les også Intervju med Hegel, og hva du bør tenke på til Black Week. I denne episoden har vi fått besøk fra Anders Ertzeid i Hegel, som har et helt nytt produkt å dele med oss. Vi diskuterer kåringen av årets beste produkter, og hva du bør tenke på til Black Week. Det blir også litt snakk om en ny Lotus som Lasse har testet.
Christian Ranke
Christian (f 1975) er Lyd & Bildes Art Director. Han jobber også som oversetter, og er en stor hjemmekino entusiast og Star Wars-fan. Christian skryter ofte av at han har både et Dolby Atmos 5.1.2 anlegg i stuen og et 7.1.4 anlegg på soverommet i en 50 kvadratmeters leilighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TechCast – De beste rådene er gratis

TechCast-intervju hos Bang & Olufsen

Vil robotene ta over?

Intervju med Hegel, og hva du bør tenke på til Black Week.

Sesongstart L&B TechCast

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B Techcast episode 6

Scroll to Top