Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

L&B TechCast – Episode 10

I denne episoden blir det både snakk om trender innen mobil, kjempedyre høyttalere og (som vanlig) litt elbil. Til slutt kommer vi med en skikkelig overraskelse!

Skrevet av / 17.03.23 - 15:54
L&B TechCast – Episode 10

Velkommen til Lyd & Bildes 10. podcast-episode, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om pasjonen for teknologi og god lyd.

I denne episoden diskuterer vi de heteste trendene på mobiler. Hvem skulle trodd at vi digget sammenrullbare skjermer? Kinesiske biler kommer for fullt, men er det noe man bør vite før man kjøper kinesisk elbil? Vi diskuterer også trådløs high-end, en selvmotsigelse eller realitet? Og mens vi snakker om high-end, må vi fortelle  om at vi har Dali Kore på testrommet. Høyttalere til 800.000 kroner paret. Helt til slutt har vi en overraskelse på lur, så bli med hele veien til slutten.

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TechCast – De beste rådene er gratis

TechCast-intervju hos Bang & Olufsen

Vil robotene ta over?

Intervju med Hegel, og hva du bør tenke på til Black Week.

Sesongstart L&B TechCast

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B Techcast episode 6

Scroll to Top