TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

L&B TechCast – Episode 10

I denne episoden blir det både snakk om trender innen mobil, kjempedyre høyttalere og (som vanlig) litt elbil. Til slutt kommer vi med en skikkelig overraskelse!

forfatter
Publisert 17.03.23 - 15:54

Velkommen til Lyd & Bildes 10. podcast-episode, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om pasjonen for teknologi og god lyd.

I denne episoden diskuterer vi de heteste trendene på mobiler. Hvem skulle trodd at vi digget sammenrullbare skjermer? Kinesiske biler kommer for fullt, men er det noe man bør vite før man kjøper kinesisk elbil? Vi diskuterer også trådløs high-end, en selvmotsigelse eller realitet? Og mens vi snakker om high-end, må vi fortelle  om at vi har Dali Kore på testrommet. Høyttalere til 800.000 kroner paret. Helt til slutt har vi en overraskelse på lur, så bli med hele veien til slutten.

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
L&B Techcast episode 8 I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter.
lbpluss
L&B Techcast episode 7 I denne episoden snakker vi om TV og lydplanker. Hvor stor skal TV-en være? Skal du velge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV-en så dårlig at du trenger en lydplanke og subwoofer i tillegg?
lbpluss
L&B Techcast episode 6 I denne episoden har vi med ekspert Bjørn Erik Forberg for å snakke om romkorreksjon og aktive/passive høyttalere.
lbpluss
L&B Techcast episode 5 I den femte episoden snakker vi blant annet om lanseringen av den nye iPhone 14, den nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har noen fremtid.
Følg Lyd & Bilde