Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

L&B TechCast – Episode 8

I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter.

Skrevet av / 16.12.22 - 16:00
L&B TechCast – Episode 8

Velkommen til Lyd & Bildes åttende podcast-episode, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om pasjonen for teknologi og god lyd.

UEzhoNn8I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter. Det blir også diskutert om det holder med kun et par med ørepropper eller om det er bedre med å ha et sett til trening og et til å virkelig nyte musikken. Journalistene snakker også om hva de tester for tiden.

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B Techcast episode 6

Scroll to Top