TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

L&B TechCast – Episode 8

I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter.

forfatter
Publisert 16.12.22 - 16:00

Velkommen til Lyd & Bildes åttende podcast-episode, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om pasjonen for teknologi og god lyd.

UEzhoNn8I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter. Det blir også diskutert om det holder med kun et par med ørepropper eller om det er bedre med å ha et sett til trening og et til å virkelig nyte musikken. Journalistene snakker også om hva de tester for tiden.

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
L&B Techcast episode 8 I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter.
lbpluss
L&B Techcast episode 7 I denne episoden snakker vi om TV og lydplanker. Hvor stor skal TV-en være? Skal du velge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV-en så dårlig at du trenger en lydplanke og subwoofer i tillegg?
lbpluss
L&B Techcast episode 6 I denne episoden har vi med ekspert Bjørn Erik Forberg for å snakke om romkorreksjon og aktive/passive høyttalere.
lbpluss
L&B Techcast episode 5 I den femte episoden snakker vi blant annet om lanseringen av den nye iPhone 14, den nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har noen fremtid.
lbpluss
L&B Techcast episode 4 I denne episoden snakker vi om vintage! Alt fra hvilke platespillere du bør satse på til hvilke eldre høyttalermerker du bør holde deg unna for enhver pris.
Følg Lyd & Bilde