Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Første episode av andre sesong L&B TechCast

I denne episoden blir det mye om de populære lydplankene og den nye iPhone 15. Vi besøkte nylig elektronikkmessen IFA, og kommer med rapport.

Skrevet av / 22.09.23 - 15:27
Første episode av andre sesong L&B TechCast

Velkommen til den første episoden i seong 2 av Lyd & Bildes podcast, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om pasjonen for teknologi og god lyd.

Er verdens viktigste elektronikkmesse på hell? Vi snakker om IFA-messen som vi nylig besøkte. Dette må du vite om iPhone 15 som nettopp er lansert. Tesla har oppgradert Model 3, er vi begeistret eller likegyldig? Og ikke minst, ny lydplanketest ga oss noen a-ha-opplevelser, gjett hvilke? På tampen snakker Geir også litt om oppkjøpet av lydformatet MQA. Lever det videre med nye eiere?

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

 

 

Les også Lydplanke: Slik får du den beste TV-lyden Når en lydplanke ikke skal være et kompromiss, gjelder det å holde tungen rett i munnen – og pengene litt løsere. Det betaler seg.

 

 

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sesongstart L&B TechCast

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

Lytt til den nyeste podcast-episoden!

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B Techcast episode 6

L&B Techcast episode 5

L&B Techcast episode 4

Lyd & Bilde Podcast: Episode 3

Lyd & Bilde Podcast: Episode 2

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top