Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

TechCast-intervju hos Bang & Olufsen

Kan hjemmeelektronikk bli bærekraftig? Det mener i hvert fall Bang & Olufsen.

Skrevet av / 23.01.24 - 11:51
TechCast-intervju hos Bang & Olufsen

Velkommen til den episode 3,5 i sesong 2 av Lyd & Bildes podcast, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om lidenskapen for teknologi og god lyd.

I denne «ekstraepisoden» av TechCast har Geir Gråbein Nordby tatt med seg opptaksutstyret til Bang & Olufsens fabrikk i Struer, og snakket med Mads Kogsgaard Hansen, Head of Product Circularity & Portfolio Planning fra B&O.

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

Les også Vil robotene ta over? I denne episoden tar vi opp det mye diskuterte, kontroversielle temaet kunstig intelligens, eller AI som det også heter. Vil robotene ta over eller holder det med robotstøvsugere?
Christian Ranke
Christian (f 1975) er Lyd & Bildes Art Director. Han jobber også som oversetter, og er en stor hjemmekino entusiast og Star Wars-fan. Christian skryter ofte av at han har både et Dolby Atmos 5.1.2 anlegg i stuen og et 7.1.4 anlegg på soverommet i en 50 kvadratmeters leilighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top