Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Vi diskuterer kunstig intelligens i TechCast

I denne episoden tar vi opp det mye diskuterte, kontroversielle temaet kunstig intelligens, eller AI som det også heter. Vil robotene ta over eller holder det med robotstøvsugere?

Skrevet av / 15.12.23 - 09:00
Vi diskuterer kunstig intelligens i TechCast

Velkommen til den tredje episoden i seong 2 av Lyd & Bildes podcast, passende kalt L&B TechCast. Det handler som alltid om lidenskapen for teknologi og god lyd.

I denne episoden tar vi opp det mye diskuterte, kontroversielle temaet kunstig intelligens, eller AI som det også heter. Vil robotene ta over eller holder det med robotstøvsugere? Disse har Åsa testet mye i det siste. Geir har hatt sortest ac lydplanker som er av den rimeligere varianten. Hvor stor er forskjellen fra de som er mer i high-end kategorien?

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill så setter vi pris på en tilbakemelding på Lyd & Bildes Facebook-side. Eller på e-post til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lytting!

 

 

Les også Like, men likevel så ulike Hvor stor forskjell kan det egentlig være på robotstøvsugere som støvsuger og mopper gulvene dine? Disse fire deltakerne i høstens gruppetest er, overraskende nok, ganske ulike.

 

Christian Ranke
Christian (f 1975) er Lyd & Bildes Art Director. Han jobber også som oversetter, og er en stor hjemmekino entusiast og Star Wars-fan. Christian skryter ofte av at han har både et Dolby Atmos 5.1.2 anlegg i stuen og et 7.1.4 anlegg på soverommet i en 50 kvadratmeters leilighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top