Search
Generic filters
mam 345968 580344 de 1 - Rekordomsetning for elektronikk

Rekordomsetning for elektronikk

Den globale omsetningen av forbrukerelektronikk setter nye rekorder.

Nye produkter og voksende markeder sørget for at den globale omsetningen av forbrukerelektronikk i 2019, for første gang tippet 1 billion Euro.

– I 2019 venter vi at det globale markedet vil øke med én prosent, slik at vi ender på 1.052 milliarder euro, sa Hans-Joachim Kamp i den tyske bransjeforeningen GFU, under et foredrag på IFAs globale pressekonferanse i april 2019.

Les også: Vi kjøper større tv-er

Kemp sa også at GFU ikke forventer noen vekst på tradisjonelle brunevarer, men det forventes at smarthøyttaleren vi ta av i 2019. Her regner man med en omsetning rundt 75 millioner høyttalere, som er en økning på over 40 prosent sammenlignet med 2018, og GFU har regnet seg fram til at det vil omsettes smartenheter (mobiler ikke medregnet) for 4,8 milliarder euro i år.

Ifølge GFUs beregninger, er betalingsviljen størst i Europa, hvor snittprisen er omlag 94 euro, mot 64 euro i Nord-Amerika og under det halve i Asia med 41 euro.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

SOMMERTILBUD
6 UKER LB+
FOR KUN 6 KR
Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
PRØV i 6 UKER
close-link