Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Rykte: Snart kommer Bose QuietComfort Ultra

Hvis ryktene stemmer, kan dette bli Boses beste hodetelefoner noensinne.

Skrevet av / 14.08.23 - 15:01
Rykte: Snart kommer Bose QuietComfort Ultra

Bose er på gang med en ny serie støyreduserende hodetelefoner: Det hevder blant andre The Verge, Engadget og Mysmartprice som skal ha snappet opp «lekket» informasjon om de nye hodetelefonene med det selvsikre modellnavnet QuietComfort Ultra.

Bose har et solid renommé innen støyreduserende hodetelefoner, og både øreklokkene og -proppene i QuietComfort-serien er et populært valg blant musikkelskere på farten. Når det er sagt, finnes det plenty av utfordrere, og den siste tiden har den amerikanske produsenten fått merke konkurransen fra blant andre Sony WH-1000XM5 og WF-1000XM5, for ikke å glemme Apple og deres AirPods Max og AirPods Pro.

Les også Endelig kan du gjøre dette med Sony-flaggskipet WH-1000XM5 Sony WH-1000XM5 har blitt oppdatert med nye funksjoner, som LDAC og multipunkt - samtidig.

Bose QuietComfort Ultra: Bedre støydemping, bedre lyd og færre knapper?

Bose har jobbet lenge med arvtagerne til dagens QuietComfort 45, men nå skal de altså være på vei: I følge ryktene kan vi vente oss opptil 24 timers batteritid, bedre støydemping og lyd som er tilpasset formen på ørene dine.

Den kanskje største nyheten er likevel at de nye Bose-øreklokkene – angivelig – får støtte for Spatial Audio, eller «romtilpasset lyd» som det også kalles. Dermed kan vi trolig vente oss at de nye modellene vil fungere bedre med moderne lydspor og musikk i Dolby Atmos format. Bose kaller visstnok finessen Immersive Audio.

De nye Ultra-modellene kommer i svart og hvitt, og får en glattere og renere formfaktor med færre knapper enn forgjengerne. De lekkede bildene indikerer blant annet en tynn stripe eller «volum-slider» hvor du regulerer lydstyrken ved å trekke fingeren langs streken.

De nye Bose QuietComfort Ultra ligner forgjengerne QC45, men har fått en glattere design med færre knapper. (Foto: Bose/OnLeaks/Mysmartprice)

 

Bose QuietComfort Ultra Earbuds

Vi kan også vente oss oppgraderte ørepropper: Bose QuietComfort Ultra Earbuds kan bli arvtageren til QuietComfort Earbuds II, som vi nylig har testet. Vi var da relativt godt fornøyd med lyden, men fant at Bose har et stykke å gå når det gjelder brukervennligheten i selve appen. La oss håpe Bose har gått noen runder internt med denne siden sist.

Bose QuietComfort Earbuds II lifestyle
Foto: Bose
Les også Sommermusikken rett i øret Er du lei AirPods Pro? Vi tester ni alternativer. Hvilke gir den beste lyden i sommervarmen?

Pris og tilgjengelighet

Bose QuietComfort Ultra og Ultra Earbuds er ikke offisielt lansert enda, dermed er det vanskelig å fastslå nøyaktig pris og slippdato ennå. Ryktene antyder likevel at de nye modellene vil slippes i september, og at de vil få en pris på rundt 500 euro (cirka 5700 kr) for hodetelefonene og 350 euro (cirka 4000 kr)for øreproppene.

Om de nye Bose-modellene er verdt pengene eller ei, håper vi å fortelle mer om når vi etter hvert får slått kloa i testeksemplarene!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top