Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Apple AirPods 3 lanseres (kanskje) 18. mai

Ifølge flere medier er ikke Apple helt ferdig med vårens produktlanseringer.

Skrevet av / 16.05.21 - 16:12
Apple AirPods 3 lanseres (kanskje) 18. mai

Det er bare få uker siden Apple lanserte en hel haug av nye produkter – herunder både en ny iPad Pro og en ny iMac med M1-chip, en ny Apple TV samt Apple AirTag.

Men ett svært populært Apple-produkt ble ikke nevnt i forbindelse med store arrangementet i slutten av april, nemlig de trådløse øreproppene AirPods.

Nå tyder mye på at ventetiden er over. Twitter-brukeren ved navnet @LukeMiani har hundretusenvis av følgere på Twitter og Youtube, men har tidligere ikke vært kjent for å lekke opplysninger om nye Apple-produkter, men nå påstår vedkommende at Apple vil lansere AirPods 3 den 18. mai. Det skriver Appletrack.com.

Ifølge mediet er det sannsynlig at Apple vil annonsere lanseringen av de nye AirPods i en pressemelding, som forklarer hvorfor Apple ikke har sendt ut invitasjoner til et arrangement i begynnelsen av den kommende uken.

2021031211134829 2021031211135050 2021031211135176 2021031211135014
<
>

Appletrack.com kunne allerede i begynnelsen av mars vise bilder av de kommende AirPods, bilder som viser design og utforming som ligner en mellomting mellom AirPods 2 og AirPods Pro. Men uten aktiv støyreduksjon.

Apple Music Hi-Fi

I tillegg skriver Macrumors.com i deres artikkel om AirPods 3, at Apple også kommer med en high-fidelity-versjon av selskapets musikkstreamingtjeneste Apple Music.

Mer enn det vet vi ikke i skrivende stund, bortsett fra at den høyoppløste musikk-streamingen sannsynligvis vil kunne benyttes på kompatible enheter slik som AirPods Pro og AirPods Max.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Scroll to Top