Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Apple AirPods 3 lanseres (kanskje) 18. mai

Ifølge flere medier er ikke Apple helt ferdig med vårens produktlanseringer.

Det er bare få uker siden Apple lanserte en hel haug av nye produkter – herunder både en ny iPad Pro og en ny iMac med M1-chip, en ny Apple TV samt Apple AirTag.

Men ett svært populært Apple-produkt ble ikke nevnt i forbindelse med store arrangementet i slutten av april, nemlig de trådløse øreproppene AirPods.

Nå tyder mye på at ventetiden er over. Twitter-brukeren ved navnet @LukeMiani har hundretusenvis av følgere på Twitter og Youtube, men har tidligere ikke vært kjent for å lekke opplysninger om nye Apple-produkter, men nå påstår vedkommende at Apple vil lansere AirPods 3 den 18. mai. Det skriver Appletrack.com.

Ifølge mediet er det sannsynlig at Apple vil annonsere lanseringen av de nye AirPods i en pressemelding, som forklarer hvorfor Apple ikke har sendt ut invitasjoner til et arrangement i begynnelsen av den kommende uken.

2021031211134829 2021031211135050 2021031211135176 2021031211135014
<
>

Appletrack.com kunne allerede i begynnelsen av mars vise bilder av de kommende AirPods, bilder som viser design og utforming som ligner en mellomting mellom AirPods 2 og AirPods Pro. Men uten aktiv støyreduksjon.

Annonse

Apple Music Hi-Fi

I tillegg skriver Macrumors.com i deres artikkel om AirPods 3, at Apple også kommer med en high-fidelity-versjon av selskapets musikkstreamingtjeneste Apple Music.

Mer enn det vet vi ikke i skrivende stund, bortsett fra at den høyoppløste musikk-streamingen sannsynligvis vil kunne benyttes på kompatible enheter slik som AirPods Pro og AirPods Max.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.