TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Tidal lanserer TIDAL CONNECT

Tidal gjør som Spotify: Med Tidal Connect blir det enklere å strømme musikken til kompatible høyttalere.

forfatter
Publisert 21.10.20 - 10:31

Tidal regnes av mange som «hi-fi» alternativet til Spotify, skreddersydd for dem som ønsker musikkstrømming i høyest mulig kvalitet. Tidal støttes allerede av en mengde respekterte hi-fi produkter og trådløse høyttalere, men brukervennligheten har kunnet lide litt, avhengig av brukergrensesnittet hos den enkelte leverandør. Med lanseringen av Tidal Connect skal musikkavspillingen bli langt enklere og mer sømløs!

Tidal Connect: tar kontroll over musikken

Tidal Connect har mye til felles med Spotify Connect: Ved hjelp av en software-oppdatering kan du nå se tilgjengelige kompatible høyttalere inne i selve Tidal-appen og styre musikkavspilling, lydstyrke og låtvalg herfra, uten å måtte knote med den enkelte produsent sin fjernkontroll eller styringssystem. Det kan sikkert være en befrielse i mange tilfeller!

Man har allerede i dag mulighet for å «caste» Tidal til andre lydprodukter via Chromecast eller Airplay: Tidal Connect støtter imidlertid musikkstrømming i høyere kvalitet og bitoppløsning, inkludert musikkfiler i Dolby Atmos og MQA-format (for Tidal Hi-FI abonnenter).

Les også Tidal har fått Dolby Atmos Dolby Atmos har kommet til Tidal, og verket Magnificat er et bra sted å starte.
2L Magnificat

Tilgjengelig på en lang rekke hi-fi produkter

Tidal Connect blir tilgjengelig for Tidal-abonnenter og rulles ut som en oppdatering til Tidal-appen for Apple iOS og Android fra 20. oktober. Videre blir den også tilgjengelig på et bredt utvalg av kompatible hi-fi produkter og høyttalere!

Lyngdorf Audio har allerede kunngjort at deres integrerte forsterker TDAI-3400 er klargjort for Tidal Connect. Andre kompatible produkter inkluderer Bluesound, Cambridge Audio, DALI, KEF, iFi audio, Monitor Audio, NAD, Naim Audio og StreamUnlimited. Du kan se en komplett liste over kompatible produkter her.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

2 kommentarer om “Tidal lanserer TIDAL CONNECT”

 1. Er Tidal Connect det ferdige produktnavnet som før var lansert som «Tidal Direct» og som Bowers&Wilkins Formation -serien skulle støtte i fremtiden?

  Svar
  • Hei Stefan, alt tyder på det, men B&W Formation står foreløpig ikke på listen over produkter som støtter Tidal Connect. Regner med det kommer en oppdatering snart. mvh Audun

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Små magiske høyttalere De over 50 år gamle høyttalerne har aldri vært bedre enn nå, og gjør noe få andre høyttalere klarer.
Integrert og trådløs Rotel forsterker Har strømming og DAC innebygget.
Prisgunstig platespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Rega-forsterkeren har blitt "digital" Rega har tviholdt på analoge innganger på sine forsterkere. Men nå har de endelig tatt steget inn i den moderne hverdagen.
Følg Lyd & Bilde