Tidal lanserer TIDAL CONNECT

Tidal gjør som Spotify: Med Tidal Connect blir det enklere å strømme musikken til kompatible høyttalere.
Annonse
Annonse
forfatter

Tidal regnes av mange som «hi-fi» alternativet til Spotify, skreddersydd for dem som ønsker musikkstrømming i høyest mulig kvalitet. Tidal støttes allerede av en mengde respekterte hi-fi produkter og trådløse høyttalere, men brukervennligheten har kunnet lide litt, avhengig av brukergrensesnittet hos den enkelte leverandør. Med lanseringen av Tidal Connect skal musikkavspillingen bli langt enklere og mer sømløs!

Tidal Connect: tar kontroll over musikken

Tidal Connect har mye til felles med Spotify Connect: Ved hjelp av en software-oppdatering kan du nå se tilgjengelige kompatible høyttalere inne i selve Tidal-appen og styre musikkavspilling, lydstyrke og låtvalg herfra, uten å måtte knote med den enkelte produsent sin fjernkontroll eller styringssystem. Det kan sikkert være en befrielse i mange tilfeller!

Man har allerede i dag mulighet for å «caste» Tidal til andre lydprodukter via Chromecast eller Airplay: Tidal Connect støtter imidlertid musikkstrømming i høyere kvalitet og bitoppløsning, inkludert musikkfiler i Dolby Atmos og MQA-format (for Tidal Hi-FI abonnenter).

Les også
Tidal har fått Dolby Atmos Dolby Atmos har kommet til Tidal, og verket Magnificat er et bra sted å starte.
2L Magnificat

Tilgjengelig på en lang rekke hi-fi produkter

Tidal Connect blir tilgjengelig for Tidal-abonnenter og rulles ut som en oppdatering til Tidal-appen for Apple iOS og Android fra 20. oktober. Videre blir den også tilgjengelig på et bredt utvalg av kompatible hi-fi produkter og høyttalere!

Annonse

Lyngdorf Audio har allerede kunngjort at deres integrerte forsterker TDAI-3400 er klargjort for Tidal Connect. Andre kompatible produkter inkluderer Bluesound, Cambridge Audio, DALI, KEF, iFi audio, Monitor Audio, NAD, Naim Audio og StreamUnlimited. Du kan se en komplett liste over kompatible produkter her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Er Tidal Connect det ferdige produktnavnet som før var lansert som «Tidal Direct» og som Bowers&Wilkins Formation -serien skulle støtte i fremtiden?

    1. Hei Stefan, alt tyder på det, men B&W Formation står foreløpig ikke på listen over produkter som støtter Tidal Connect. Regner med det kommer en oppdatering snart. mvh Audun

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Amazons strømmetjeneste vil tilby mer eksklusivt innhold til nordiske kunder, og lanserer et samarbeid med ErosSTX.
Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.