Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Tidal lanserer TIDAL CONNECT

Tidal gjør som Spotify: Med Tidal Connect blir det enklere å strømme musikken til kompatible høyttalere.

Skrevet av / 21.10.20 - 10:31
Tidal lanserer TIDAL CONNECT

Tidal regnes av mange som «hi-fi» alternativet til Spotify, skreddersydd for dem som ønsker musikkstrømming i høyest mulig kvalitet. Tidal støttes allerede av en mengde respekterte hi-fi produkter og trådløse høyttalere, men brukervennligheten har kunnet lide litt, avhengig av brukergrensesnittet hos den enkelte leverandør. Med lanseringen av Tidal Connect skal musikkavspillingen bli langt enklere og mer sømløs!

Tidal Connect: tar kontroll over musikken

Tidal Connect har mye til felles med Spotify Connect: Ved hjelp av en software-oppdatering kan du nå se tilgjengelige kompatible høyttalere inne i selve Tidal-appen og styre musikkavspilling, lydstyrke og låtvalg herfra, uten å måtte knote med den enkelte produsent sin fjernkontroll eller styringssystem. Det kan sikkert være en befrielse i mange tilfeller!

Man har allerede i dag mulighet for å «caste» Tidal til andre lydprodukter via Chromecast eller Airplay: Tidal Connect støtter imidlertid musikkstrømming i høyere kvalitet og bitoppløsning, inkludert musikkfiler i Dolby Atmos og MQA-format (for Tidal Hi-FI abonnenter).

Les også Tidal har fått Dolby Atmos Dolby Atmos har kommet til Tidal, og verket Magnificat er et bra sted å starte.

Tilgjengelig på en lang rekke hi-fi produkter

Tidal Connect blir tilgjengelig for Tidal-abonnenter og rulles ut som en oppdatering til Tidal-appen for Apple iOS og Android fra 20. oktober. Videre blir den også tilgjengelig på et bredt utvalg av kompatible hi-fi produkter og høyttalere!

Lyngdorf Audio har allerede kunngjort at deres integrerte forsterker TDAI-3400 er klargjort for Tidal Connect. Andre kompatible produkter inkluderer Bluesound, Cambridge Audio, DALI, KEF, iFi audio, Monitor Audio, NAD, Naim Audio og StreamUnlimited. Du kan se en komplett liste over kompatible produkter her.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

2 hendelser på “Tidal lanserer TIDAL CONNECT”

  1. Er Tidal Connect det ferdige produktnavnet som før var lansert som «Tidal Direct» og som Bowers&Wilkins Formation -serien skulle støtte i fremtiden?

    1. Audun Hage

      Hei Stefan, alt tyder på det, men B&W Formation står foreløpig ikke på listen over produkter som støtter Tidal Connect. Regner med det kommer en oppdatering snart. mvh Audun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top