TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Tre nye Galaxy-bærbare fra Samsung

Samsung har nettopp lansert Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.

forfatter
Publisert 29.04.21 - 21:17

Galaxy Book-serien er designet for behover og rutiner som de moderne mobilbrukerne har, det understreker Samsung i en pressemelding.

Derfor skal de tre nye pc’ene være Samsungs mest bærbare til dato. Eksempelvis veier Galaxy Book Pro så lite som 870 gram og måler bare 11,2 mm i tykkelsen.

De tre nye bærbare maskinene er andre generasjon av Galaxy Book-serien, som Samsung lanserte på det norske markedet i fjor sommer.

Les også Veid og funnet for lett Samsung Galaxy Book Ion virker lovende på papiret, men skuffer på et par vesentlige punkter. Spesielt prisen tatt i betraktning.

Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 er Samsungs første maskiner med Super AMOLED-skjerm. Den er SGS Eye Care-sertifisert, som angivelig produserer opptil 70% mindre blått lys. I tillegg kan Intelligent Color Engine-teknikken automatisk justere fargedybden avhengig av oppgaven du sitter med, lover Samsung.

Galaxy Book 360 13″ og 15″ er begge utstyrt med Super AMOLED-skjermer, mens Galaxy Book Pro 13″ og 15″ begge har AMOLED-skjerm. Alle Galaxy Book-modellene er bygget med AKG-høyttalere og mulighet for Dolby Atmos.

Galaxy Book-serien fungerer sømløst med andre Galaxy-enheter, f.eks. via Second screen som lar deg utvide displayet til din Galaxy Tab, slik at det blir enklere å multitaske. Akkurat som med Apples Sidecar.  (Foto: Samsung)

Intel Inside

Galaxy Book-serien er utstyrt med en 11. generasjons Gen Intel Core-prosessor og Intel Iris Xe grafikk. Serien er dessuten sertifisert på Intel Evo-plattformen.

De bærbare maskinene er også utstyrt med Pro Keyboard. Det oppdaterte tastaturet er blant annet mer stille enn tidligere. Utover tastaturet har maskinene også en 23% større touchpad, slik at det er bedre plass til å scrolle eller zoome. Quick Search-funksjonen kan søke mellom dokumenter etter nøkkelord, gjenkjenne den fonetiske ekvivalenten til ordtegn og søke mellom filene dine for relevante resultater.

Med Studio Mode kan du få de ideelle forutsetningene for videomøter, sammen med Intelligent Noise Cancelling som eliminerer lyd fra omgivelsene, så kommer du både til å bli sett og hørt tydeligere, sier Samsung. Det gleder vi oss til å prøve ut.

Basismodellen Samsung Galaxy Book måler 15,4 mm i tykkelsen og veier 1,59 kg. Den kommer med et batteri på 54 Wh. (Foto: Samsung)

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Book Pro 360 har en veiledende pris mellom 12.490 kr og 16.990 kr, og er tilgjengelig i fargene Mystic Navy og Mystic Silver. Galaxy Book Pro har en veiledende pris mellom 11.490 kr og 15.990 kr, og fås i Mystic Blue og Mystic Silver.

Basismodellen Galaxy Book har en veiledende pris mellom 6.990 kr og 10.990 kroner, og kommer i Mystic Silver.

Hele Galaxy Book-serien er tilgjengelig fra den 14. mai.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mer? Acer Swift 5 ligner og oppfører seg som et direktørleketøy. Men den koster så lite at de fleste kan være med.
Få den gamle PC-en på det raske nettet Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Fin til de fleste Lenovos lettvekts-spillmaskin gir god ytelse til de fleste spill uten å velte budsjettet. Men den begeistrer ikke.
Magi til overkommelig pris Kan vonde håndledd og verkende albuer og skuldre bare være et minne?
Følg Lyd & Bilde