Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Crescent kaller ny elsykkel for tohjuls-SUV

De nye modellene er både robuste og komfortable, men egner seg også for transport.

Skrevet av / 22.05.24 - 11:45
Crescent kaller ny elsykkel for tohjuls-SUV

Crescents nye elsykler er inspirert av utviklingen av biler til SUV-er, der de har blitt store og kantede, mer karakterfulle og mer robuste. De har en rammegeometri som gir dem sportslig komfort, mens dekkene ruller lett på asfalt, men er kraftige nok til at de ikke mister grepet i terrenget.

YEC535__31crescent_Elska_cykel_framifrån_park YEC535__31crescent_Elska_låser_cykel
<
>
Foto: Crescent

Denne typen sykler egner seg spesielt godt i Norden, der overgangen fra bymiljø til variert naturterreng er innen sykkelavstand. Våre eSUV-modeller, Elska og Elgot, er utviklet for å takle alle typer terreng og værforhold, noe som gjør dem til ekte allround-sykler, sier Johanna Smedberg, produktutviklingssjef i Crescent.

Crescent-utviklingsteamets motto er «form følger funksjon», noe som betyr at designet er en konsekvens av de funksjonene man ønsker å oppnå. Sykkelens batteri, samt ledninger og motor, er usynlig integrert i rammen. Bagasjebrett foran og bak gir deg mulighet til å frakte ekstra last, og det bakre har et AVS-klikksystem som gjør det kompatibelt med barneseter med hurtigutløser.

YEC535__31crescent_Elska_Närbild_korg YEC535__31crescent_Elska_bosch_motor_närbild
<
>
Foto: Crescent

Syklene har alltid påslått belysning, integrert bremselys og refleksdetaljer for ekstra sikkerhet. De har et femtrinns Shimano-baknav og kraftige hydrauliske skivebremser. Motoren er en Shimano 6100 med 60 Nm dreiemoment som drives av et 400 Wh batteri.

Les også Den dyreste el-sparkesykkelen er ikke nødvendigvis den beste for deg En elektrisk sparkesykkel kan være praktisk til de kortere turene i byen, eller frem og tilbake mellom stasjoner når du skal med toget. Men er den dyreste best? Ikke nødvendigvis.

Pris og tilgjengelighet

I Sverige koster Elska 20S for kvinner og Elgot 20S for menn 38 995 svenske kroner. Varianter av modellene vil være tilgjengelige senere i år i Danmark og Norge, og prisene vil bli kunngjort nærmere lanseringen.

Ler mer hos Crescent

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Ammoniakkmotor truer elbilene

Enden på visa for Fisker?

Firkantet sjarmklump

Familie-luksusbilen går som ei kule

Mektig imponerende debut

Nytt infotainmentsystem og opp til 600 km rekkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - måtte på akutten

Batteridrevet plentraktor fra Husqvarna

Hybrid elsykkel laget for Norden

Model Y og Model 3 blir billigere

"Ingen" vil ha Tesla Full Self Driving

Første titt på Audi Q6 e-tron

Scroll to Top