itemprop

Nye utendørsprodukter fra Philips Hue

Bruker du mer i tid i hagen eller på terrassen enn innendørs, så er det nå flere gode nyheter fra Philips Hue.

Allerede på fjorårets CES-messe hadde Philips Hue nyheter til utendørsbelysning på programmet.  Dengang var det en ny utendørs bevegelsessensor som var i fokus, mens Signify – selskapet bak Philips Hue – i år bl.a. har lavspendingslamper til utendørs bruk med til Las Vegas.

De nye lavolt-produktene må du selv montere, og man trenger ikke å involvere en autorisert elektriker. Det kommer bl.a. lavspendingutgaver av to populære Philips Hue utendørsprodukter, vegglampene Impress og Econic, samt Philips Hue Lily utendørsspot kommer i en XL-versjon som kan lyse opp husmuren eller trær i hagen.

Philips Hue Lily XL kan kjøpes fra slutten av januar til en veiledende pris på 1.399 kroner, mens Philips Hue Impress kommer til å koste 1.299 kroner. Vi har dessverre ingen ytterlige opplysninger om Philips Hue Econic enda.

Den nye lavvolt-utgaven av Philips Hue Lily XL er tilgjengelig fra slutten av januar. Foto: Geir Gråbein Nordby

 

I tillegg har Signify en rekke mer tradisjonelle utendørsprodukter med på messen. De skal alle monteres av en profesjonell elektriker, som selvfølgelig gjør den totale prisen noe høyere enn de tidligere nevnte lavvolts-lampene.

Det dreier seg bl.a. om Philips Hue Appear, Attract, Daylo, Nylo og Resonate, som alle kommer til salg i slutten av januar til priser mellom 1.149 og 1.399 kroner. Det eneste unntaket er Philips Hue Nyro, som først kommer i slutten av april til en veiledende utsalgspris på 1.199 kroner.

Gode nyheter for eiere av Philips Hue Play HDMI Sync Box

Signify har også en god nyhet for de som heller sitter inne foran fjernsynet.

annonse

Brukere av Philips Hue HDMI Sync Box, som kan kobles til TV’en og simulurer Ambilight belsyning ved å sende fargesignalene videre til kompatible Philips Hue-lamper og -pærer, får det nå enklere å styre belysningen.

annonse

Via en oppdatering av boksens programvare, som blir tilgjengelig i løpet av april vil man nemlig kunne styre Play HDMI Sync Box med stemmen via både Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri. Det vil også bli mulig å bl.a. tenne og slukke boksen med fjernkontrollen til TV’en.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
1 kr for 1 måned
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen