itemprop

Her er den kraftigste 14″ laptopen

Asus ROG Zephyrus G14 er den råeste lettvekts-gameren til dato. Med animasjoner i lokket for en ekstra kostnad.

Gaming-bærbare trenger ikke lenger å være tunge og stygge. Vi har nylig testet utvalg av kompakte og lette gaming-maskiner uten store kompromisser på ytelsen. Men denne tar kaka!

Asus ROG Zephyrus G14, som ble presentert på CES i Las Vegas, lover å presse seriøse gaming-krefter ned i ultrabook-størrelse. Nærmere bestemt en 14-tommers PC på 1,6 kg og bare 18 mm tykk!

Prosessoren i den lille maskinen er en ny AMD Ryzen 7, og den fås med grafikkort opptil Nvidia GeForce RTX 2060, samt opptil 32 GB RAM.

Batteritiden skal ligge på rundt 10 timer. Det er nok ikke med 3D-spill, men det betyr at kan brukes uten å slepe med seg en 180 W-lader. Og skulle det trenges kan den nødlades via USB-C.

Skjermen kan være enten et 120 Hz Full HD-panel eller en høyoppløst WQHD (2560 x 1440) på 60Hz.

Utover de indre egenskapene, har maskinen det ultimate LAN-partytrikset – hvor et display sammensatt av 1000 LED’er kan vise grafikk og animasjoner. Det burde nok sette ut motstanderne. Asus kaller funksjonen AniMe Matrix.

Vi vet foreløpig ingenting om pris eller lanseringsdato, men vi gleder oss allerede til å teste den!

annonse
Et display med 1000 LED’er kan vise animasjoner på lokket! (Foto: Asus)

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen