itemprop

Gaming-lyd fra JBL

JBL debuterer på markedet for spillutstyr med en serie gaming-hodetelefoner

JBL har fått med seg at gaming er et av de mest populære og raskest voksende områdene innen hjemmelektronikk. På CES-messen i Las Vegas debuterer de derfor med en serie tilbehør til spillbruk. Og siden det er JBL, handler det selvfølgelig om lyd.

JBL Quantum hodetelefonner lover å levere «fordypende lydkvalitet med en nøyaktighet som gir gameren konkurransemessige fordeler.»

JBL Quantum 400 er et kablet USB-headsett i mellomprisklassen. (Foto: JBL)

Med sju forskjellige hodetelefoner å velge imellom finnes det noe for de fleste. Det er både kablede og trådløse hodetelefoner, og prisene varierer fra impulskjøpklassen og opp til high-end.

Modellene JBL Quantum 300, 400, 600 og 800 har JBLs egen «Quantum Surround,» som drives av programmet JBL Quantum Engine til PC. Som lover surroundlyd i 360 – også i høyden. Pressemeldingen nevner også integrerte hovedsensorer i toppmodellen Quantum ONE; så vi regner med at det muligens kan være snakk om posisjonsavhengig lyd á la Audeze Mobius og  HyperX Cloud Orbit S.

JBL Quantum 800 er den nest dyreste modellen, med øreputer i ekte lær og trådløs forbindelse, samt Bluetooth. (Foto: JBL)

Alle hodetelefoner i JBL Quantum-serien kan brukes sammen med flere platformer, som PC, Mac, Xbox, Playstation, Nintendo Switch, VR eller mobil. JBL Quantum 100, 200, 300 og 400 er utstyrt med øreputer i kunstig lær og memory foam, mens de dyrere Quantum One, 600 og 800 har øreputer i ekte lær og memory foam.

Hodetelefonene suppleres av høyttalerne Quantum DUO, som utover lyd også tilbyr lyseffekter.

Innimellom kan det være godt å få frisk luft for ørene. Høyttalersettet Quantum DUO lover samme lyd som hodetelefonene – samt festlig belysning.  (Foto: JBL)
Priser og tilgjengelighet:
Quantum 100: 399 kr
Quantum 200: 599 kr
Quantum 300: 799 kr
Quantum 400: 999 kr
Quantum 600: 1.599 kr
Quantum 800: 1.999 kr
Quantum ONE: 2.499 kr
Prisen på Quantum DUO er ikke opplyst.
Alle modellene forventes å være i butikkene i april.
Luksusmodellen Quantum ONE har innebygd hovedsensor. (Foto: JBL)
annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
1 kr for 1 måned
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen