itemprop

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Svimlende rask 360 Hz i Full HD-oppløsning.

Om du er lei av å se på den «trege» bildefrekvensen på din 240 Hz-skjerm, så er Asus klar med ny monitor til deg.

ROG Switft 360Hz som ble presentert på CES, klarer nemlig en oppdateringshastighet på intet mindre enn 360 ganger i sekundet. Det er en ny verdensrekord, og burde være nok selv for de mest ekstreme e-sportutøvere!

Som vanlig på gaming-skjermer er ikke oppløsningen førsteprioritet. Den 24,5 tommer store skjermen har «kun» Full HD (1920 x 1080) oppløsning. Men det er sjeldent et problem i spill.

Dessverre får du kun glede av den ekstreme oppdateringshastigheten i de spill som faktisk støtter det. Mange spill har en såkalt frame capping, altså en maksgrense på hastigheten. Det er vanligvis gjort for å unngå feil, hvor spillfiguren går gjennom vegger eller lignende. Og så kreves det selvfølgelig også et lynraskt grafikkort for å i det hele tatt oppnå så høye hastigheter. Prisen har vi heller ikke sett noe til…

 

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen