Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

To av dem kommer allerede neste år

10 elbiler innen 2025.

Skrevet av / 07.10.20 - 16:38
To av dem kommer allerede neste år

Den aller festeste kommer neste år, med Burmester-anlegg selvsagt, og EQS blir første elmodell med Mercedes-Benz nye elbilplattform. Den blir dermed nummer tre i rekken av Mercedes nye generasjon elbiler, etter vare- og minibussvarianten EQV og den elegante elsuven EQC.

Den helektriske EQS vil bli tilgjengelig samtidig med den nylig lanserte S-klassen, og har et tilsvarendee MBUX infotainment-system, og får etter hvert følge av flere elbilmodeller.

Les også Luksusbil med luksuslyd *Oppdatert med video* Mercedes EQC byr på en støysvak, silkemyk og ultra-komfortabel kjøreopplevelse. Det eneste som bryter stillheten, er det saftige lydanlegget fra Burmester!
Mercedes-Benz EQS

Den store EQS-modellen skal få en rekkevidde rundt 700 km, og vil senere dukke opp i en SUV-utgave på samme skalerbare EVA-plattform. Men det er ikke den eneste nye elbilmodellen fra Mercedes-Benz i vente.

En E-klasse i form av en EQE, samt en EQE SUV,  den kompakte B-klasse SUV-en og den enda mindre A-klasse SUV-en, får elektrisk drevne slektninger i form av EQB og EQA, og senere vil mindre modeller dukke opp på den nye MMA-plattformen.

Mercedes-Benz roadmap for kommende elbiler.

Regner man inn alle hybridene, vil Mercedes-Benz ha 25 elektrifiserte bilmodeller i 2021, og 35 modeller så tidlig som i 2025. Da vil 10 av dem være rene elbiler, og da vil også andelen forbrenningsmotorer fra Mercedes-Benz minskes betydelig.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “To av dem kommer allerede neste år”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top