Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Tesla Cybertruck kommer kun i én farge: Rustfritt stål

- Men du kan foliere den i hvilken farge eller mønster du vil, sier Elon Musk.

Skrevet av / 15.04.20 - 16:26
Tesla Cybertruck kommer kun i én farge: Rustfritt stål

Da Tesla lanserte sin aller første pickup kjent som Cybertrucki fjor, var det bare en umalt prototype i nakent, rustfritt stål vi fikk se. Lite ante vi at dette kanskje blir det eneste fargevalget Tesla tilbyr!

«Eksoskjelett» i rustfritt stål

Tesla Cybertruck har et selvbærende karosseri i supersterkt, rustfritt stål. (Foto: Tesla)

Cybertruck kjennetegnes av et selvbærende karosseri i kaldvalset, rustfritt stål, som gir den et radikalt annerledes utseende fra vanlige rammebaserte pickup-er. Det var lett å tenke at Cybertruck-prototypen ble vist frem «blanke messingen» bare for å understreke dette poenget.

Men nå kan det se ut til at Tesla Cybertruck bare kommer i ren stål, uten noen form for lakkering utenpå. Uttalelser fra Elon Musk på Twitter tyder i alle fall på det:

Såkalt «wrapping», eller vinylfoliering som det heter på norsk, gjøres ved å trekke bilens karosseri med farget plastvinyl. 3M er en kjent produsent av slik vinyl, og det er mange lokale bedrifter innen bilpleie og reklame etc, som spesialiserer seg på slik bilfoliering.

I denne videoen kan se en Tesla Model 3 som «wrappes» i vinyl:

Obs! Det er ennå uklart om Tesla vil tilby folieringsvalg gjennom fabrikken, eller om dette er noe man som eier må ordne privat etter at bilen er utlevert fra Tesla, mot en ekstra kostnad. Sett fra den positive siden: Enten du vil ha din Tesla Cybertruck i svart matt, kamuflasjegrønt eller speilblank krom er mulighetene nær sagt ubegrensede…

Tesla Cybertruck kan forhåndsbestilles nå, men det er ennå uvisst når den settes i produksjon (først skal fabrikken bygges!).

Tesla Cybertruck Foto: Tesla /Electrek

Kilde: Electrek

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

2 hendelser på “Tesla Cybertruck kommer kun i én farge: Rustfritt stål”

    1. Holdningen min til denne bilen har vært en berg- og dalbane for å si det forsiktig, men nå er den i hvert fall bestilt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top