TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Smakebit: Vi har testet Tesla Model S Plaid

Geir og Audun har vært og rattet (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette testen kommer lørdag, her får du en liten smakebit.

forfatter
Publisert 24.01.23 - 10:01

Den oppdaterte facelift-utgaven av Tesla Model S så dagens lys i 2021, og nå har den kommet til Norge. Det ytre er smått oppdatert, blant annet med nye frontlys, men det er definitivt innvendig de største forskjellene er å finne.

Det første man legger merke til er racingrattet, eller yoke-en. Dette gir fri sikt mot instrumentpanelet til enhver tid. Liker du det ikke, kan du gå for et rundt ratt i stedet.

Les også Her inne blir det musestille Teslas 2021-modeller blir ikke bare raskere enn lynet - de får også et saftig lydanlegg med aktiv støydemping ombord.

Den 17 tommer store hovedskjermen har gått fra stående til liggende posisjon, og er nå bedre egnet for video- og spillinnhold (i parkert tilstand, selvsagt). Bilen har nemlig fått en egen gaming-PC ombord med 10 teraflops prosessorkraft, og mulighet for å koble til trådløse spillkontroller. For eksempel Xbox-kontrolleren.

Tesla Model S Plaid
Hissigere: Den nye Model S, deriblant også Plaid, har fått et smått oppdatert utseende. Foto: Tesla

22 høyttalere

Nyhetene byr også på interessant lesning for lydinterresserte: Bilen har nemlig fått nytt stereoanlegg, med hele 22 høyttalere og 960 watt forsterkereffekt. Ikke nok med det – lydanlegget er også utstyrt med aktiv støydemping.

Les også Raskeste Tesla noensinne – Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Tesla Model S Plaid Laguna Seca outside

L&B tester Tesla Model S Plaid

Plaid-utgaven er den råeste av dem alle, utstyrt med tre kraftige motorer på til sammen 1020 hk! Den satt banerekord for elbiler på Laguna Seca. Nå er det vår tur til å kjøre Tesla Model S Plaid.

Vi kan med én gang avsløre at dette er det mest spinnville vi har testet noensinne. En kjøreopplevelse som er like redselsfull som den er frydefull. Den komplette testen kan du lese førstkommende lørdag, men i videoen under kan du få en liten smakebit!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lyd & Bilde (@lydogbilde)

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Svensk elbil-messe kommer til Norge Den svenske elbilmessen eCarExpo kommer neste år til Norge og Oslo.
Kan gjøres om til pickup Rendyrket tøffing for en aktiv livsstil.
Verdens raskeste gatebil er direkte skummel Den sagnomsuste Model S Plaid inviterer til å bryte loven. Og ikke bare på grunn av hurtigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift og mer krefter Raskere, sportsligere og med lengre rekkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galskap på fire hjul! Geir og Audun har vært og rattet (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette testen kommer lørdag, her får du en liten smakebit.
Følg Lyd & Bilde