Sykkelhjelm med smart-funksjoner
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Sykkelhjelm med smart-funksjoner

Livall EVO21 har innebygd lys, håndfri mobil og automatisk alarmvarsel ved fall.

forfatter
Publisert 07.12.21 - 16:33

Livall EVO21-sykkelhjelmen kan beskytte mot hodeskader om man skulle være uheldig. Den har også innebygd baklykt, blinklys og automatisk stopplys, som varsler trafikanter bak.

Hjelmen (og den tilhørende mobil-appen) har en alarmfunksjon, som automatisk sender en SMS-melding med GPS-koordinater til en utvalgt kontaktperson, hvis man krasjer med sykkelen.

Ved et uhell sender hjelmen (og brukerens mobil) automatisk en SMS-varsel med GPS-koordinater. (Foto: Livall)

Sist, men ikke minst har Livall EVO21-hjelmen innebygd håndfri mobilstyring – som sansynligvis kan være med på å forhindre en del ulykker i å det hele tatt forekomme.

Livall EVO21 koster 1.399 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå kan du bestille denne Rimeligere varianter av Mercedes EQE - i tillegg til en enda råere AMG-versjon - er nå klare for bestilling.
Her kjører en BMW i4 M50 med fire motorer Modifisert karosseri og unik drivlinje.
Polestar 6 blir en Porsche-killer Du kan bestille din Polestar 6 nå.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Bluetooth sikrer dekkene Det finnes en app for det: Pass på dekktrykket på sykkelen digitalt.
Great Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det bli en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend