TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Sykkelhjelm med smart-funksjoner

Livall EVO21 har innebygd lys, håndfri mobil og automatisk alarmvarsel ved fall.

Livall EVO21-sykkelhjelmen kan beskytte mot hodeskader om man skulle være uheldig. Den har også innebygd baklykt, blinklys og automatisk stopplys, som varsler trafikanter bak.

Hjelmen (og den tilhørende mobil-appen) har en alarmfunksjon, som automatisk sender en SMS-melding med GPS-koordinater til en utvalgt kontaktperson, hvis man krasjer med sykkelen.

Ved et uhell sender hjelmen (og brukerens mobil) automatisk en SMS-varsel med GPS-koordinater. (Foto: Livall)

Sist, men ikke minst har Livall EVO21-hjelmen innebygd håndfri mobilstyring – som sansynligvis kan være med på å forhindre en del ulykker i å det hele tatt forekomme.

Livall EVO21 koster 1.399 kroner.

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.