Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Snart på norske veier: Porsche Taycan Cross Turismo

Porsche åpner nå for reservasjon av Taycan Cross Turismo i Norge, med levering i 2021.

Porsches første elbil har vært en suksess her hjemme, med over 1000 solgte biler så langt. Neste år kommer crossover-versjonen Taycan Cross Turismo, med høyere bakkeklaring og større bagasjerom: Den er basert på den tidligere viste konseptbilen Mission E Cross Turismo, med kraftige elmotorer og drift på alle fire hjul.

Produksjonsmodellen av Cross Turismo er ennå ikke avduket, men Porsche åpner nå for å forhåndsreservere den nye Taycan-modellen, med forventet levering sommeren 2021. Nøyaktig hvilke versjoner, motoriseringer og utstyrspakker man kan velge mellom er ikke klart enda, men det er naturlig å tenke at den kommer i 4S og Turbo/Turbo S versjon.

Porsche Taycan Cross Turismo kommer i 2021. Her vises konseptbilen Mission E Cross Turismo. (Foto: Porsche)

Bose eller Burmester?

Interiøret i Cross Turismo vil i følge Porsche være basert på sedanversjonen av Taycan. Dermed blir det trolig også fritt frem for å spekke bilen med Bose eller Burmester-anlegg! Vi har testet begge lydsystemene, og regner Taycan som en av de mest vellydende bilene på fire hjul, i tillegg til å være blant de råeste rent kjøremessig.

Lydsystemet fra Burmester inneholder hele 21 høyttalere og 1455 watt forsterkerkraft. (Foto: Porsche AG)

Annonse

Produksjonsmodellen av Taycan Cross Turismo vil bli presentert i løpet av første halvdel av 2021. På samme tidspunkt vil det åpnes for bestilling, og utlevering av de første bilene forventes å starte sommeren 2021.

Interesserte Porsche-kunder kan velge å forhåndsreservere Taycan Cross Turismo allerede nå, mot et refunderbart innskudd på 20.000 kroner. Mer info hos Porsche Norge.

Annonse

Sjekk ut videoen fra da vi testet Taycan Turbo med Burmester-anlegg:

Porsche Taycan: Elektrosjokk-artet lydopplevelse Porsches nye super-elbil kan leveres med premium lydanlegg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge!
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.