Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Slik blir ID.4 på innsiden

Volkswagen har endelig trukket sløret av interiøret i ID.4. Men hvordan blir det med lyden, VW?

Skrevet av / 04.09.20 - 15:32
Slik blir ID.4 på innsiden

Volkswagen liker å holde kortene tett til brystet om sin kommende el-SUV. Men etter hvert som Skoda slipper nyheter om Enyaq får vi også vite mer om «tvillingen» ID.4. Begge er som kjent basert på VAG-konsernets MEB-plattform for elektriske biler. Og nå som Skoda Enyaq er offisiell, får vi også et glimt av interiøret i ID.4:

https://www.youtube.com/watch?v=BlH5m0YI3uw

I det man tar første blikk på interiøret i ID.4 er det lett å se likhetstrekk med allerede lanserte Enyaq. Begge kjennetegnes av den midtmonterte touch-skjermen, i tillegg til en relativt liten skjerm for hovedinstrumentene. Felles for ID-familien er også «ID. Light», et lysbånd som varsler bilens status (klar til å kjøre, låst eller ulåst, navigasjon etc) med lyssignaler i ulike farger. ID.4 kan også utstyres med ambientbelysning.

VW ID4 interior VW ID4 interior 4 VW ID4 interior 3 VW ID4 interior front
<
>

 

Men, hva med lyden?

I likhet med Skoda Enyaq blir ID.4 tilgjengelig i en rekke ulike motor- og batterikonfigurasjoner. Toppmodellen får firehjulstrekk og inntil 500 km rekkevidde. Men der vi vet at Enyaq får Canton lydanlegg som premium tilvalg, vet vi ennå lite om hva slags lyd som kommer i VW ID.4. Men da den mindre ID.3 tilbys med utvidet stereoanlegg fra Beats, er det nærliggende å tro at de også har en finger med i spillet på ID.4. Vi holder øynene (og ørene) åpne!

Volkswagen ID.4 har verdenspremiere den 23. september, og i Norge åpnes det for forhåndssalg av ID.4 med tohjulstrekk like etter. De første bilene kommer til Norge mot slutten av året. Versjonen med firehjulstrekk må vente til 2021.

Les også Bilder av Volkswagen ID.4 lekket Akkurat sånn mener vi at VWs elsuv kommer til å se ut.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top