TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Serial 1 lanserer nye elsykler med Google Cloud

De nye modeller skjuler nesten alle nyhetene på innsiden.

forfatter
Publisert 18.05.22 - 21:04

Serial 1, et selvstendig selskap som produserer elsykler lisensiert av Harley-Davidson, har lansert en ny generasjon av selskapets såkalte City-elsykler, og den største nyheten er at syklene tilbyr et vell av nye funksjoner vi Google Cloud.

Løsningen skal forbedre komforten, men også sørge for ytterligere sikkerhet og trygghet.

Les også Vill pris på varme, brede dekk! Harley-elsykkel er for så vidt lekker nok, men prisen er vanvittig.
Harley-Davidson Serial 1 Rush City

Integrasjonen skjer i en ny Serial 1-app, som bl.a. tilbyr dør-til-dør-navigasjon via Google Maps samt registrering av kjøredata som samles direkte fra elsykkelen.

Ytterligere funksjoner inkluderer:

  • Innebygd digital sikkerhet med god presisjon: Serial 1’s pintpoint-modus lar deg spore, overvåke og digitalt låse elsykkelen, uansett hvor den befinner seg.
  • Dashboard med data om reisen din i sanntid: Fra hastighet til effektivitet, fra avstand til batterirekkevidde – alle detaljer om turen er tilgjengelige med et enkelt tastetrykk. Etter hver gjennomførte reise vil du også få et sammendrag og muligheten til å sammenligne reise- og ytelsesdata over tid.
  • Integrert lader: Nytt i år er at alle Serial 1 City-elsykler er utstyrt med en integrert USB-C-ladekabel under styret, slik at du kan lade en mobiltelefon og bruke Serial 1-appen.
(Foto: Serial 1)

I elsykkelen sitter en «IoT-enhet» med GPS og mobildata, som sørger for at du har kontakt til din Serial 1 City selv om du er utenfor Bluetooth-rekkevidde.

På utsiden har det ikke skjedd så mye nytt. Både design og motorisering ligner forgjengerne. Men de nye syklene kommer nå i en ny blåfarge, i tillegg til at de har USB-C-kabel integrert i styret.

Pris og tilgjengelighet

Serial 1’s nye elsykler får samme pris som de tidligere modellene. Det vi si 52.900 kroner for Serial 1 Rush City. Vi regner med at produktet blir tilgjengelig hos de lokale forhandlerne i løpet av sommeren.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Raskere Abarth-utgave av Fiat 500e Kommer snart med mer krefter og falsk gromlyd.
Den ikoniske Golfen gjenoppstår som elbil Kommer trolig som elektrisk Golf GTI også.
Porsche Macan går elektrisk: Her er de ferske detaljene Porsche har sluppet flere detaljer om den elektriske versjonen av Macan, som ventes på veien i 2024. Det loves over 600 hestekrefter, 100 kWh batteri og lang rekkevidde!
Gromme Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ekte britisk bilkunst. Og nå får de lydanlegg fra selveste Sennheiser. Først ut er Plus Four og Plus Six.
Volvo EX90 ny luksus-SUV er lansert og priset Volvos flaggskip kan bestilles nå og leveres i 2024
2023 Audi e-tron får lengre rekkevidde - og nytt navn Oppfølgeren til Audi e-tron får lengre rekkevidde, raskere lading og ny design: De første bilene ventes på veien i februar 2023!
Følg Lyd & Bilde