Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 05Delta

Nyhet

Serial 1 lanserer nye elsykler med Google Cloud

De nye modeller skjuler nesten alle nyhetene på innsiden.

Skrevet av / 18.05.22 - 21:04
Serial 1 lanserer nye elsykler med Google Cloud

Serial 1, et selvstendig selskap som produserer elsykler lisensiert av Harley-Davidson, har lansert en ny generasjon av selskapets såkalte City-elsykler, og den største nyheten er at syklene tilbyr et vell av nye funksjoner vi Google Cloud.

Løsningen skal forbedre komforten, men også sørge for ytterligere sikkerhet og trygghet.

Les også Vill pris på varme, brede dekk! Harley-elsykkel er for så vidt lekker nok, men prisen er vanvittig.

Integrasjonen skjer i en ny Serial 1-app, som bl.a. tilbyr dør-til-dør-navigasjon via Google Maps samt registrering av kjøredata som samles direkte fra elsykkelen.

Ytterligere funksjoner inkluderer:

  • Innebygd digital sikkerhet med god presisjon: Serial 1’s pintpoint-modus lar deg spore, overvåke og digitalt låse elsykkelen, uansett hvor den befinner seg.
  • Dashboard med data om reisen din i sanntid: Fra hastighet til effektivitet, fra avstand til batterirekkevidde – alle detaljer om turen er tilgjengelige med et enkelt tastetrykk. Etter hver gjennomførte reise vil du også få et sammendrag og muligheten til å sammenligne reise- og ytelsesdata over tid.
  • Integrert lader: Nytt i år er at alle Serial 1 City-elsykler er utstyrt med en integrert USB-C-ladekabel under styret, slik at du kan lade en mobiltelefon og bruke Serial 1-appen.
(Foto: Serial 1)

I elsykkelen sitter en «IoT-enhet» med GPS og mobildata, som sørger for at du har kontakt til din Serial 1 City selv om du er utenfor Bluetooth-rekkevidde.

På utsiden har det ikke skjedd så mye nytt. Både design og motorisering ligner forgjengerne. Men de nye syklene kommer nå i en ny blåfarge, i tillegg til at de har USB-C-kabel integrert i styret.

Pris og tilgjengelighet

Serial 1’s nye elsykler får samme pris som de tidligere modellene. Det vi si 52.900 kroner for Serial 1 Rush City. Vi regner med at produktet blir tilgjengelig hos de lokale forhandlerne i løpet av sommeren.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Snart slipper du å lade elbilen

Tesla Cybertruck er endelig ute på veiene

Mercedes klar med den første hurtigladestasjonen i Europa

Se den elektriske sykkelen i Oslo.

Verdens første i sitt slag

Elbil fra ... Xiaomi!

Blir kjempebillig

Ny Segway el-sparkesykkel

Hvis du ser denne i bakspeilet er det for sent

Her er Volkswagens første elektriske stasjonsvogn

Rivian går "knask eller knep"

Honda, Lexus og Toyota viser fremtidens elbiler

0
Scroll to Top