TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Serial 1 lanserer nye elsykler med Google Cloud

De nye modeller skjuler nesten alle nyhetene på innsiden.

forfatter
Publisert 18.05.22 - 21:04

Serial 1, et selvstendig selskap som produserer elsykler lisensiert av Harley-Davidson, har lansert en ny generasjon av selskapets såkalte City-elsykler, og den største nyheten er at syklene tilbyr et vell av nye funksjoner vi Google Cloud.

Løsningen skal forbedre komforten, men også sørge for ytterligere sikkerhet og trygghet.

Les også Vill pris på varme, brede dekk! Harley-elsykkel er for så vidt lekker nok, men prisen er vanvittig.
Harley-Davidson Serial 1 Rush City

Integrasjonen skjer i en ny Serial 1-app, som bl.a. tilbyr dør-til-dør-navigasjon via Google Maps samt registrering av kjøredata som samles direkte fra elsykkelen.

Ytterligere funksjoner inkluderer:

  • Innebygd digital sikkerhet med god presisjon: Serial 1’s pintpoint-modus lar deg spore, overvåke og digitalt låse elsykkelen, uansett hvor den befinner seg.
  • Dashboard med data om reisen din i sanntid: Fra hastighet til effektivitet, fra avstand til batterirekkevidde – alle detaljer om turen er tilgjengelige med et enkelt tastetrykk. Etter hver gjennomførte reise vil du også få et sammendrag og muligheten til å sammenligne reise- og ytelsesdata over tid.
  • Integrert lader: Nytt i år er at alle Serial 1 City-elsykler er utstyrt med en integrert USB-C-ladekabel under styret, slik at du kan lade en mobiltelefon og bruke Serial 1-appen.
(Foto: Serial 1)

I elsykkelen sitter en «IoT-enhet» med GPS og mobildata, som sørger for at du har kontakt til din Serial 1 City selv om du er utenfor Bluetooth-rekkevidde.

På utsiden har det ikke skjedd så mye nytt. Både design og motorisering ligner forgjengerne. Men de nye syklene kommer nå i en ny blåfarge, i tillegg til at de har USB-C-kabel integrert i styret.

Pris og tilgjengelighet

Serial 1’s nye elsykler får samme pris som de tidligere modellene. Det vi si 52.900 kroner for Serial 1 Rush City. Vi regner med at produktet blir tilgjengelig hos de lokale forhandlerne i løpet av sommeren.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er sjøsykkelen tilgjengelig i Norge Med Hydrofoiler XE-1 kan du sykle på vannet, mens det føles som du svever bortover i over 20 km/t. Den kan kjøpes nå.
Endelig en større elbil fra Citroën ë-C4 X kan bli Citroëns nye bestselger.
Endelig testet: Ariya innfrir på det meste Med Ariya endelig på markedet, kan Nissan fint pensjonere Leaf for godt. Dette er for mange den aller mest fornuftige bilen.
Det beste Volvo-kjøpet Klarer man seg med forhjulstrekk, kan denne utgaven av Volvo XC40 være midt i blinken.
Sjekk bilder og data på nye Hyundai Ioniq 6 Ekstremt lav luftmotstand gir lengre rekkevidde.
Mest plass, og likevel god komfort Mercedes-Benz EQV er vanen for deg som trenger plass til hele familien og masse bagasje! Her er grunnen til at vi ikke helt tar bølgen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend