Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Segway lanserer offroad el-scooter

Produsenten kaller dem de kraftigste og mest teknisk avanserte el-scooterne på markedet

Skrevet av / 05.03.22 - 14:28
Segway lanserer offroad el-scooter

Den nye GT-serien av el-scootere fra Ninebot-Segway er noe for seg selv. Ifølge produsenten er målet å ta el-scootere til et nytt nivå.

Les også Nå er Segway en elektrisk sparkesykkel Segway Ninebot KickScooter F40D er et glimrende transportmiddel til korte avstander i byen, men pass på at den dyre elektriske sykkelen ikke blir stjålet!

Den minste av dem heter Segway KickScooter GT1E. Scooteren har en toppfart på opptil 25 km/t og en rekkevidde på 70 km. Den klarer en maks belastning på 150 kg, som skulle være nok for de alle fleste. I tillegg er den utstyrt med bakhjulsstrekk.

KickScooter GT1E kommer for øvrig med elektrisk bremse på bakhjulet og en skivebremse på fremhjulet. Scooteren har 11,5″ store slangeløse, pneumatiske dekk, som reduserer risikoen for punktering, lover selskapet.

Offroad el-scooter

Om man vil ha noe litt råere, kommer også Segway KickScooter GT2E.

GT2 Motor
En kraftig dual-motor klarer 0 til 48 km/t på under fire sekunder samt en toppfart på 70 km/t. (Foto: Ninebot-Segway)

Ninebot-Segway hevder at denne scooteren er “den kraftigste og mest avanserte KickScooter’en som noen gang har blitt lansert.”

I hvert fall er rekkevidden opptil 90 km, og el-scooteren er dessuten laget for terreng! For å takle røffere føre har den justerbar hydraulisk fjæring samt støtdempere foran og bak.

En kraftig dualmotor klarer 0 til 48 km/t på under fire sekunder og en toppfart på 70 km/t. I likhet med GT1E har GT2E en maksimal belastning på 150 kg. El-scooteren er ellers utstyrt med hele tre bremsesystemer (forhjul: skive, bakhjul: skive og elektronisk) for optimert sikkerhet.

Til slutt byr terreng-scooteren på integrerte blinklys og verdens første gjennomsiktige PMOLED-display på en el-scooter.

Begge scooterne kommer på markedet ila våren.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Polestars raskeste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Degraderes knapt

Ammoniakkmotor truer elbilene

Enden på visa for Fisker?

Firkantet sjarmklump

Familie-luksusbilen går som ei kule

Mektig imponerende debut

Nytt infotainmentsystem og opp til 600 km rekkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - måtte på akutten

Batteridrevet plentraktor fra Husqvarna

Hybrid elsykkel laget for Norden

Model Y og Model 3 blir billigere

Scroll to Top