Polestar 5 nærmer seg
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Polestar 5 nærmer seg

Polestar 5 er inspirert av flydesign.

forfatter
Publisert 26.11.21 - 10:43

Den kommende Polestar 5 blir en femseters og firedørs grand tourer, i samme ånd som BMW i4 og Audi e-Tron GT, for å nevne et par. Den blir ikke å se på veien før i 2024, men frem til da slipper Polestar små drypp om bilen. Som minner en god del om konseptbilen Polestar Precept.

– Med Precept-dokumentaren gjør vi noe som bilselskap vanligvis ikke gjør. Vi går i kulissene og viser åpent forvandlingen av denne slående modellen – fra konseptbil til produksjonsklar. Det gjør meg stolt å se hvor mye av designet i konseptbilen som kommer frem i Polestar 5. Dette er en stor prestasjon av våre designere og ingeniører, sier Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

I denne videoen får man vite mer om hvor inspirasjonen til designet kommer fra, den har for eksempel ikke bakrute, og en god del mer om hvordan designteamet tenker, og hvor Nahum Esbobedo henger inspirasjon fra når han tegner biler.

Bare sjekk dørene for eksempel, løsningen er like uvanlig som den er kul.

https://youtu.be/GmVsIdWZknA

Les også Den neste elektriske storselgeren Polestar 2 har alt som skal til for å bli en suksess, inkludert et vellydende anlegg fra Harman Kardon.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå kan du bestille denne Rimeligere varianter av Mercedes EQE - i tillegg til en enda råere AMG-versjon - er nå klare for bestilling.
Her kjører en BMW i4 M50 med fire motorer Modifisert karosseri og unik drivlinje.
Polestar 6 blir en Porsche-killer Du kan bestille din Polestar 6 nå.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Bluetooth sikrer dekkene Det finnes en app for det: Pass på dekktrykket på sykkelen digitalt.
Great Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det bli en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend