Nyhet

Polestar 5 nærmer seg

Polestar 5 er inspirert av flydesign.

Skrevet av / 26.11.21 - 10:43
Polestar 5 nærmer seg

Den kommende Polestar 5 blir en femseters og firedørs grand tourer, i samme ånd som BMW i4 og Audi e-Tron GT, for å nevne et par. Den blir ikke å se på veien før i 2024, men frem til da slipper Polestar små drypp om bilen. Som minner en god del om konseptbilen Polestar Precept.

– Med Precept-dokumentaren gjør vi noe som bilselskap vanligvis ikke gjør. Vi går i kulissene og viser åpent forvandlingen av denne slående modellen – fra konseptbil til produksjonsklar. Det gjør meg stolt å se hvor mye av designet i konseptbilen som kommer frem i Polestar 5. Dette er en stor prestasjon av våre designere og ingeniører, sier Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

I denne videoen får man vite mer om hvor inspirasjonen til designet kommer fra, den har for eksempel ikke bakrute, og en god del mer om hvordan designteamet tenker, og hvor Nahum Esbobedo henger inspirasjon fra når han tegner biler.

Bare sjekk dørene for eksempel, løsningen er like uvanlig som den er kul.

Les også Den neste elektriske storselgeren Polestar 2 har alt som skal til for å bli en suksess, inkludert et vellydende anlegg fra Harman Kardon.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fransk design og stil

20 prosent lengre rekkevidde – kun med programvare

Avlytting på hjul

Zeekr 001 FR: 1265 hestekrefter!

Fremtidens elbiler går lengre og blir smartere

Endelig elektrisk Mini Countryman

Scroll to Top