Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

Her er tre nye Polestar-modeller

Fem Polestar-modeller innen 2024

Skrevet av / 28.09.21 - 11:11
Her er tre nye Polestar-modeller

Tilstrekkelig mange ser ut til å ha troen på Polestar som elbil-produsent, til at verdivurderingen på den kommende børsnoteringen hos Nasdaq, ser ut til å ligge på samme nivå som Volvos verdivurdering. Rundt 20 milliarder US Dollar, altså.

Det skyldes normalt at investorer ser på Polestar som et selskap med potensiale for betydelig vekst, og kan hende vet de – minst – det samme som vi vet.

At Polestar skal slippe tre nye bilmodeller innen 2024.

Polestar 2 har solgt relativt godt, drøye 10.000 eksemplarer har funnet sine eiere i 2020, salget så langt i 2021, tyder på at Polestar knuser de tallene med ganske komfortabel margin.

Det er likevel et lavt volum for en bilprodusent, selv med bare én modell, men det endrer seg raskt om man skal tro Polestar. Som mener at de skal nå 290.ooo biler innen 2025.

Vi har allerede fortalt om Polestar 3 som kommer til neste år. Den deler den elektriske drivlinjen med kommende Volvo XC90, og blir en coupe-lignende SUV med et mer sportslig design enn vanlig for en SUV.

Etter 3-eren skal en mer kompakt og sporty SUV kalt Polestar 4 se dagens lys. Her snakker man om 2023, og året etter får den følge av en Polestar 5. Som best kan beskrives som en Volvo S90 eller Tesla Model S, hva størrelse og stil angår.

 

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Snart slipper du å lade elbilen

Tesla Cybertruck er endelig ute på veiene

Mercedes klar med den første hurtigladestasjonen i Europa

Se den elektriske sykkelen i Oslo.

Verdens første i sitt slag

Elbil fra ... Xiaomi!

Blir kjempebillig

Ny Segway el-sparkesykkel

Hvis du ser denne i bakspeilet er det for sent

Her er Volkswagens første elektriske stasjonsvogn

Rivian går "knask eller knep"

Honda, Lexus og Toyota viser fremtidens elbiler

0
Scroll to Top