TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Her er tre nye Polestar-modeller

Fem Polestar-modeller innen 2024

forfatter
Publisert 28.09.21 - 11:11

Tilstrekkelig mange ser ut til å ha troen på Polestar som elbil-produsent, til at verdivurderingen på den kommende børsnoteringen hos Nasdaq, ser ut til å ligge på samme nivå som Volvos verdivurdering. Rundt 20 milliarder US Dollar, altså.

Det skyldes normalt at investorer ser på Polestar som et selskap med potensiale for betydelig vekst, og kan hende vet de – minst – det samme som vi vet.

At Polestar skal slippe tre nye bilmodeller innen 2024.

Polestar 2 har solgt relativt godt, drøye 10.000 eksemplarer har funnet sine eiere i 2020, salget så langt i 2021, tyder på at Polestar knuser de tallene med ganske komfortabel margin.

Det er likevel et lavt volum for en bilprodusent, selv med bare én modell, men det endrer seg raskt om man skal tro Polestar. Som mener at de skal nå 290.ooo biler innen 2025.

Vi har allerede fortalt om Polestar 3 som kommer til neste år. Den deler den elektriske drivlinjen med kommende Volvo XC90, og blir en coupe-lignende SUV med et mer sportslig design enn vanlig for en SUV.

Etter 3-eren skal en mer kompakt og sporty SUV kalt Polestar 4 se dagens lys. Her snakker man om 2023, og året etter får den følge av en Polestar 5. Som best kan beskrives som en Volvo S90 eller Tesla Model S, hva størrelse og stil angår.

 

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
NIO: Ny stasjon for batteribytte Vestby blir stedet for NIOs andre batteribyttestasjon. Flere kommer.
Teslas villdyr kan endelig bestilles De heldigste får sin Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nyttår.
– Derfor kjøpte jeg Tesla Ikke nødvendigvis den beste bilen. Men den er det jeg trenger.
Sjekk de siste bildene - og video - av Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls-en kommer i 2023. Kjørekomforten skal være som et magisk teppe!
Første sniktitt på ny konseptbil fra Mini Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.
Sjekk Fords automatiske «laderobot» Ford tester en ny type automatisk ladestasjon hvor du selv slipper å sette inn ladekabelen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend