TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Norske priser på ID. Buzz og ID. Buzz Cargo

Salget av folkevognbussen starter mandag 23. mai!

forfatter
Publisert 20.05.22 - 11:50

ID. Buzz er det nyeste tillegget i Volkswagens elbil-familie: Den elektriske folkevognbussen er en etterlengtet modell for dem som har behov for stor lastekapasitet, enten det er til passasjerer eller annet løsøre!

Den 1,9 meter høye ID. Buzz har plass til 5 personer (en 7-seter kommer senere), mens elvarebilen ID. Buzz Cargo rommer opptil to europaller. Rekkevidden oppgis til 418 kilometer for ID. Buzz, mens Cargo-versjonen strekker seg til 423 kilometer(WLTP).

VW ID.buzz side door LB scaled 1
Den store skyvedøren på siden gir lett adgang til adgang til bakseter eller lasterom. Foto: Volkswagen

Salgsstart 23. mai – her er prisene

Nå er Volkswagen klar med de norske prisene:

  • Volkswagen ID. Buzz Pro med 77 kwh batteri, bakhjulsdrift og 204 hk får en startpris på 494.200 kroner(inkludert frakt og levering i Oslo).
  • Volkswagen ID. Buzz Cargo, også den med 77 kwh, bakhjulsdrift og 204 hk får en startpris på 452.700 kroner(inkludert frakt og levering i Oslo)
  • Versjoner med firehjulstrekk og 7 seter lanseres på et senere tidspunkt.

Salget åpner førstkommende mandag, 23, mai. Da blir også den digitale bilkonfiguratoren tilgjengelig, slik at man kan bygge sin egen bil med det man ønsker av ekstrautstyr og tilbehør.

Obs! Salget av elvarebilen ID. Buzz Cargo er eksklusivt for de som har reservert bilen. For de som ikke har reservert, vil salgsstart være nærmere sommeren.

Les også Mercedes EQT gir god plass til folk - og høyttalere! Neste år kommer det som kanskje blir den perfekte familiebilen fra Mercedes-Benz. Nemlig den helelektriske minivanen EQT.
Mercedes-Benz EQT

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommer på veien i 2024 Mercedes_Benz bekrefter at den elektriske Geländewagen kan ventes i slutten av 2024.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Følg Lyd & Bilde