TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

MWC 2022: Fisker Ocean presentert på Mobile World Congress

Vi har kommet tett på nye Fisker Ocean.

forfatter
Publisert 01.03.22 - 21:32

Av alle steder valgte dansk-amerikanske Henrik Fisker mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona til å presentere sin nye elbil, Fisker Ocean, som vi allerede har skrevet om.

Les også Nå kan du bestille denne - og den blir billig Dansk-amerikanske Henrik Fisker er tilbake med elbil.

Selve lanseringen kan du se i bunnen av artikkelen, mens du under kan se en kort video av bilen, som vi filmet tidligere på dagen på Mobile World Congress.

Tre utgaver

Den enkleste utgaven av Fisker Ocean, Ocean Sport, har forhjulstrekk og er oppgitt til en rekkevidde på 44 mil. Bilen kan med sine 275 hk klare 0-100 km/t på 7 sekunder, og med en startpris på 372.000 kr er den høyst konkurransedyktig.

Den neste utgaven kalt Ocean Ultra, leveres med firehjulstrekk og har en rekkevidde på 61 mil. Den er en god del raskere med 540 hk og 4 sekunder til 100, og leveres med et høyere utstyrsnivå til 510.000 kr.

Flaggskipet kalles Ocean Extreme, og her er det også firehjulstrekk med utvidet rekkevidde til 63 mil, 550 hk som gir 3,7 sekunder til 100 og et enda høyere utstyrsnivå enn Ocean Ultra. Extreme-versjonen er priset til 625.000 kr.

Fisker Ocean kan bestilles allerede nå til levering i november 2022. Produksjonen startet den 17. november hos Magna Steyr i Østerikke, og konstruksjonen av de første 37 prototypene av Fisker Ocean er dermed allerede i gang.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Jeep blir elektrisk Jeep er ikke tidligst ute med elbiler, men snart kommer hele fire SUV-er.
Spar drivstoff med Google Maps Nå kan du finne den mest drivstoffbesparende ruten med Google Maps
Følg Lyd & Bilde