TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Mercedes gir et glimt av nye EQE SUV

SUV-versjonen av EQE lanseres 16. oktober - med et kjent hi-fi merke ombord.

forfatter
Publisert 22.08.22 - 09:00

Mercedes EQE sedan har allerede gjort sitt inntog på norske veier, og snart står SUV-utgaven for tur. Det vil si, EQE SUV avdukes ikke offisielt før midten av oktober, men i mellomtiden har Mercedes i alle fall gitt oss en liten sniktitt på interiøret.

– Mercedes-Benz sin elektriske portefølje fortsetter å vokse i et utrolig tempo, og allerede i oktober kan vi se verdenspremieren på helt nye EQE SUV. Den elektriske SUVen tar med seg de beste elementene fra EQS inn i en mer dynamisk forpakning, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

Romslig og luksuriøst interiør
EQE SUV baserer seg på den samme plattformen som flaggskipet EQS, angivelig med godt albuerom, romslig takhøyde og god benplass. Mercedes hevder at EQE SUV vil bli en av de mest romslige representantene for sin klasse – hvor nok BMW iX blir en av hovedkonkurrentene.

Les også Den beste elbilen? Mercedes EQS byr på fortreffelige kjøreegenskaper, luksuriøs komfort og lang rekkevidde. En konsertsal på fire hjul!
Les også Herregud for en bil! En sumo-bryter kan ikke være verdens raskeste sprinter. Eller? Møt BMW iX M60.
Biggy x BMW Press Dag 2 22

Interiøret domineres av den etter hvert velkjente MBUX Hyperscreen (tilvalg), som først ble lansert i EQS. Den store, buede skjermen dekker nesten hele bredden av kjøretøyets interiør, og kombinerer instrumentpanelet, multimediaskjermen og passasjerdisplayet inn i et sømløst design.

22C0291 025 22C0291 033 22C0291 001 22C0291 010
<
>
Interiøret i EQE SUV har mange likhetstrekk med sedan-utgaven, inkludert MBUX-skjerm og Burmester-lyd på tilvalgslisten. (Foto: Mercedes-Benz)

Burmester-stereo

Ut fra bildene kan vi også skimte at EQE SUV – i likhet med sedan-utgaven – kan spekkes med et oppgradert stereoanlegg fra Burmester. Dermed frister det nok å ta denne farkosten ut på en test-tur når muligheten byr seg!

EQE SUV har verdenspremiere 16. oktober – stay tuned! Under kan du se videoen fra da den større EQS SUV ble lansert.

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Følg Lyd & Bilde