TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Jeep Avenger pris

Jeep Avenger har fått norske priser og leveringstid.

forfatter
Publisert 07.02.23 - 10:16

Avenger ble Jeeps først bil noensinne til å få den prestisjefylte Car of the Year-prisen, i 2023. Den kompakte SUV-en som er rett over fire meter lang, kan snart bestilles, og leveres hos forhandlere nærmere sommeren.

Jeep-en blir ganske aggressivt priset, og får en startpris på 328.900 kroner, for Avenger med Longitude utstyrspakke.

Jeep Avenger Summit i Sun Yellow med sort tak og 18″ felger. Foto Jeep

Dermed koster den omtrent det samme som en MG ZS EV, eller en Kona Electric. Selv flaggskipet Summit, med den største utstyrpakken, legger seg godt under 400.000 kroner, og med en pris uten frakt og levering på 378.900 kroner, er den en god del billigere enn for eksempel en Volkswagen ID.3.

Kjøreprogrammer

Foto Jeep

Jeep Avenger Altitude legger seg midt mellom Longitude og Summit med en startpris på 358.900 kroner. Alle tre har førerstøttesystemer, Hill Descent Control, og Jeep Selec-Terrain, som er fem ulike kjøreprogrammer for ulike underlag.

Til daglig bruker man Normal, mens Eco velges når man ønsker å øke rekkevidden. Sport skal gi mer feedback og et mer sportslig oppsett, mens Snow skal sørge for bedre trekkraft på isete vinterveier. Det finnes også en Mud-innstilling for bedre grep på gjørme, og Sand for de gangene man befinne seg på et løst underlag.

Utstyrspakker

Foto Jeep

Standard er også trådløs Apple Carplay og Android Auto, nøkkelløs start og 11 kW ombordlader. Velger man Altitude. istedet for innstegsmodellen Longitude, får man blant annet adaptiv fartsholder, 17-tommers felger, elektrisk bakluke med fotsensor, seter i delskinn,  TomTom 3D-navighasjon, og flere kosmetiske endringer blant annet.

Summit inneholder 18-tommers felger, LED hoved- og baklys, automatisk fjernlys, blindsonevarsliing og 360 graders kamera med parkeringsensorer foran og bak.

Rekkevidde

Avenger har en elektrisk rekkevidde på opptil 400 km etter WLTP-normen, et 54 kWt batteri, 400 Volt arkitektur og en elektrisk motor med 156 Hk og 260 Nm dreiemoment.

 

Nye elbiler 2023

Se alle elbilene som kommer i 2023

De 30 viktigste elbilene.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Svensk Easee-forbud påvirker Norge Sverige forbyr Easee-ladere. Nå stanses salget blant flere i Norge.
lbpluss
Mercedes EQA 300 4MATIC: Alle kan jo ikke kjøre Tesla … Mercedes EQA 300 er ikke den raskeste eller mest utholdende el-SUV-en, men du verden for en komfort!
BMW bekrefter i5 Den elektriske 5-serien nærmer seg.
Porsche planlegger sportslig SUV Batterielektrisk SUV i 2027.
NIO ET5 - utfordrer Tesla Model 3 NIO ET5 har Tesla Model 3 som sin mest åpenbare konkurrent, og er den første bilen derfra under den beryktede momsgrensen.
Følg Lyd & Bilde