Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå kan du forhåndsbestille Hyundai IONIQ 5. Håper vi.

Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.

Skrevet av / 24.02.21 - 21:11
Nå kan du forhåndsbestille Hyundai IONIQ 5. Håper vi.

Torsdag 25. februar kl 10.00 gjelder det å benke seg foran PC-en for de som har lyst til å reservere en av de 3.000 første enhetene av Hyundais nye elektriske familie-SUV IONIQ 5. Med lengre akselavstand enn både Audi e-tron og Tesla Model X, har den god innvendig plass. Lynlading med 800V har den og dessuten flere fiffige løsninger ombord. Og attpåtil til en pris på såvidt under 500.000 kroner for en fullt utstyrt 4-hjulstrekker med den største batteripakken.

Det er lett å se at dette kan bli en populær bil.

Les også Tekniske problemer for Hyundais IONIQ 5-lansering Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.

Hvis du ønsker å være garantert å få den til sommeren, må du sitte klar til å reservere kl 10.00 i morgen, torsdag. Det er totalt 3.000 biler til å begynne med, fordelt på Norge, Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Så her kan det nok bli trangt i døra.

Reservasjon koster 10.000 kroner, et beløp du får refundert om du skulle ombestemme deg når som helst før kontrakt signeres.

Forhåndsreservasjonen skulle egentlig åpne tirsdag 23. februar kl 08.00, men Hyundai fikk store tekniske problemer og klarte ikke å gjennomføre.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

NIO vil jevne ut strømnettet

Ikonisk småbil blir billig

Her er stasjonsvogna

Tesla Cybertruck ruster

0
Scroll to Top