Nyhet

Lanserings-fadese for IONIQ 5

Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
hyunhdai ioniq 5 fadese
forfatter

Det var i dag tidlig kl 08.00 at Hyundai lanserte IONIQ 5, og samtidig kunne 3.000 heldige bestille sin Project 45-utgave. Fullt utstyrt med 4-hjulstrekk, Bose-anlegg og alt av sikkerhetsutstyr. Og den største batteripakken. Alt for bare 499.000 kroner.

Vel, i skrivende stund er klokken ca 13.15, og fremdeles har ingen fått bestilt. I noen av markedene. Hyundai har nemlig hatt tekniske problemer med siden sin helt siden i dag tidlig.

«Kan bekrefte at vi har hatt problemer helt fra start, slik at ingen har fått reservert bil ennå i noen av markedene. Vi jobber på spreng med en løsning for å få åpnet for reservasjon, og vil sende ut info så snart som overhodet mulig.»

Det skriver produkt- og kommunikasjonsansvarlig Øyvind Knudsen i Hyundai Motor Norway, i en SMS.

Så hvis du har lyst til å reservere bilen, men ennå ikke fått ut fingeren, så er det altså ikke for sent. Når løsningen kommer online, vet vi ennå ikke.

Nå kan du bestille Hyundai IONIQ 5

Slik blir IONIQ 5. Kan bestilles nå.

Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.