TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Lanserings-fadese for IONIQ 5

Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.

forfatter
Publisert 23.02.21 - 11:19

Det var i dag tidlig kl 08.00 at Hyundai lanserte IONIQ 5, og samtidig kunne 3.000 heldige bestille sin Project 45-utgave. Fullt utstyrt med 4-hjulstrekk, Bose-anlegg og alt av sikkerhetsutstyr. Og den største batteripakken. Alt for bare 499.000 kroner.

Vel, i skrivende stund er klokken ca 13.15, og fremdeles har ingen fått bestilt. I noen av markedene. Hyundai har nemlig hatt tekniske problemer med siden sin helt siden i dag tidlig.

«Kan bekrefte at vi har hatt problemer helt fra start, slik at ingen har fått reservert bil ennå i noen av markedene. Vi jobber på spreng med en løsning for å få åpnet for reservasjon, og vil sende ut info så snart som overhodet mulig.»

Det skriver produkt- og kommunikasjonsansvarlig Øyvind Knudsen i Hyundai Motor Norway, i en SMS.

Så hvis du har lyst til å reservere bilen, men ennå ikke fått ut fingeren, så er det altså ikke for sent. Når løsningen kommer online, vet vi ennå ikke.

Nå kan du bestille Hyundai IONIQ 5

Slik blir IONIQ 5. Kan bestilles nå.

Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Volkswagen snart klar med ny ID.3 Får etterlengted oppgradering.
Dette landet planlegger forbud mot elbiler Årsaken er den truende energikrisen.
Opel Astra lanseres i to elektriske utgaver Sports Tourer Electric kan bli bilen familien ønsker seg.
Buzz snur på en femøring! Den moderne versjonen av folkevognbussen er et realt blinkskudd og en ekte innertier – bortsett fra ett problem.
Raskere Abarth-utgave av Fiat 500e Kommer snart med mer krefter og falsk gromlyd.
Følg Lyd & Bilde