Nyhet

Google Assistant får kjøremodus

Hey, Google, nå kjører vi!
Google Assistant kjøremodus
forfatter

Snart vil kjøremodus på Google Assistant automatisk aktiveres idet telefonen er tilkoblet bilens Bluetooth. Eller du kan bare si: «Hey, Google, nå kjører vi!» Eller noe i den dur, på engelsk er det i hvert fall » Hey Google, let’s drive».

Det var Mashable som først siterte Google-utviklere, som sa at den nye kjøremodusen på Android-enheter vil kunne erstatte flere kjøre-apper til Android-telefoner. For to uker siden ble de første linkene til funksjonen oppdaget, som del av et nytt navigasjonsgrensesnitt i Google Maps. Den nye oppsettsiden har også blitt oppdaget, som bekrefter at det nye brukergrensesnittet er del av Google-assistentens kjøremodus.

Kilde: Mashable

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.