Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Google Assistant får kjøremodus

Hey, Google, nå kjører vi!
Google Assistant kjøremodus

Snart vil kjøremodus på Google Assistant automatisk aktiveres idet telefonen er tilkoblet bilens Bluetooth. Eller du kan bare si: «Hey, Google, nå kjører vi!» Eller noe i den dur, på engelsk er det i hvert fall » Hey Google, let’s drive».

Det var Mashable som først siterte Google-utviklere, som sa at den nye kjøremodusen på Android-enheter vil kunne erstatte flere kjøre-apper til Android-telefoner. For to uker siden ble de første linkene til funksjonen oppdaget, som del av et nytt navigasjonsgrensesnitt i Google Maps. Den nye oppsettsiden har også blitt oppdaget, som bekrefter at det nye brukergrensesnittet er del av Google-assistentens kjøremodus.

Kilde: Mashable

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Hey, Google, nå kjører vi!

Hey, Google, nå kjører vi!

Hey, Google, nå kjører vi!

Hey, Google, nå kjører vi!

Hey, Google, nå kjører vi!

Hey, Google, nå kjører vi!

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.