Nyhet

Google Assistant får kjøremodus

Hey, Google, nå kjører vi!

Skrevet av / 23.10.20 - 15:10
Google Assistant får kjøremodus

Snart vil kjøremodus på Google Assistant automatisk aktiveres idet telefonen er tilkoblet bilens Bluetooth. Eller du kan bare si: «Hey, Google, nå kjører vi!» Eller noe i den dur, på engelsk er det i hvert fall » Hey Google, let’s drive».

Det var Mashable som først siterte Google-utviklere, som sa at den nye kjøremodusen på Android-enheter vil kunne erstatte flere kjøre-apper til Android-telefoner. For to uker siden ble de første linkene til funksjonen oppdaget, som del av et nytt navigasjonsgrensesnitt i Google Maps. Den nye oppsettsiden har også blitt oppdaget, som bekrefter at det nye brukergrensesnittet er del av Google-assistentens kjøremodus.

Kilde: Mashable

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slik utvikles selvkjørende biler

Fransk design og stil

20 prosent lengre rekkevidde – kun med programvare

Avlytting på hjul

Zeekr 001 FR: 1265 hestekrefter!

Fremtidens elbiler går lengre og blir smartere

Scroll to Top